מתכוני גבינות 4
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכוני גבינות 4 

מאת    [ 27/07/2013 ]
מילים במאמר: 412   [ נצפה 1946 פעמים ]

 
 

מתבל גבינות ואבוקדו


חומרים:


80 גרם גבינת פיקורינו
300 גרם גבינ?ת? ריקוטה
מלח
פלפל שחור
2-3 כפות עירית קצוצה
1 אבוקדו מקולף ללא גרעין
2-3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:


מגרדים על פומפייה את הגבינות. מכניסים את כל החומרים חוץ מהעירית למעבד מזון, ומערבבים עד לקבלת מחית. את התערובת מעבירים לקערת הגשה. מוסיפים את העירית, מערבבים ומכניסים למקרר לכשעה.
מגישים עם לחם טוב, נאצ'וס או פרוסות בגט מרוחות בשום כתוש שנאפו מספר דקות בגריל.


מתבל גבינת קוטג'


חומרים:


1  גבינת קוטג'
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור


אופן ההכנה:


מערבבים הכל יחד.



מתבל גבינות


חומרים:


1 גביע שמנת חמוצה
1 קופסה גבינת סימפוניה טבעית או גבינה לבנה תוצרת בית
50 גרם גבינת רוקפור מגורדת
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
2 בצלים ירוקים קצוצים דק


אופן ההכנה:


מכניסים את הגבינות ושאר החומרים יחד (חוץ מהבצל) למעבד מזון ומערבבים. מוציאים ומערבבים עם הבצל. מכסים ומשאירים שעה במקרר.



ממרח גבינות


חומרים:

250 גרם גבינת ברי
3  פלפלים פיאמנטו קצוצים
1 כף בצל קצוץ לחתיכות קטנות מאוד
1/4 כפית זרעי חרדל

אופן ההכנה:


בקערה מועכים בעזרת מזלג את גבינת הברי, מוסיפים את הפלפלים, הבצל, זרעי החרדל ומערבבים.


ממרח גבינות


חומרים:


3-4 פלפלים פיאמנטו
100 גרם גבינת תום מגורדת
1 בצל אדום קצוץ קטן
2 שיני שום כתושות
150 גרם מיונז
פלפל שחור

אופן ההכנה:


מכניסים למעבד מזון ומבצעים מספר פולסים עד לקבלת עיסה אחידה.


ממרח גבינה כחולה


חומרים:


160 גרם גבינה כחולה מגוררת דק
200 גרם גבינת פרומעז עזים רכה
1/4 כפית רוזמרין
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:


מכניסים הכל יחד למעבד מזון.



מתבל גבינות חריף


חומרים:


250 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1-2 כפיות צילי גרוס
1/4 כפית מלח
1 כף נענע קצוצה


אופן ההכנה:


מערבבים הכל יחד ומכניסים לשעה למקרר.


הכנת נאצ'וס ומתבל גבינות


חומרים:


נאצ'וס
4 טורטיות
חלבון ביצה
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
50 גרם גבינת פיקורינו מגורדת דק

אופן ההכנה:


מערבבים בקערה פפריקה חריפה, אבקת שום, פלפל שחור,אורגנו, גבינה ומלח. מוסיפים את חלבון הביצה ומערבבים. מורחים את עלי הטורטייה  בתערובת התבלינים, חותכים למשולשים ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, במשך 6-10 דקות עד שהעלים הופכים לפריכים.

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים. הקורסים מועברים ליחידים ולקבוצות. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 054-7522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת: com.גבינות-מהלב.www

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב