דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מתכוני גבינות 4 

מאת    [ 27/07/2013 ]

מילים במאמר: 412   [ נצפה 3149 פעמים ]

מתבל גבינות ואבוקדו


חומרים:


80 גרם גבינת פיקורינו
300 גרם גבינ?ת? ריקוטה
מלח
פלפל שחור
2-3 כפות עירית קצוצה
1 אבוקדו מקולף ללא גרעין
2-3 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:


מגרדים על פומפייה את הגבינות. מכניסים את כל החומרים חוץ מהעירית למעבד מזון, ומערבבים עד לקבלת מחית. את התערובת מעבירים לקערת הגשה. מוסיפים את העירית, מערבבים ומכניסים למקרר לכשעה.
מגישים עם לחם טוב, נאצ'וס או פרוסות בגט מרוחות בשום כתוש שנאפו מספר דקות בגריל.


מתבל גבינת קוטג'


חומרים:


1  גבינת קוטג'
2 כפות עירית קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור


אופן ההכנה:


מערבבים הכל יחד.



מתבל גבינות


חומרים:


1 גביע שמנת חמוצה
1 קופסה גבינת סימפוניה טבעית או גבינה לבנה תוצרת בית
50 גרם גבינת רוקפור מגורדת
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
2 בצלים ירוקים קצוצים דק


אופן ההכנה:


מכניסים את הגבינות ושאר החומרים יחד (חוץ מהבצל) למעבד מזון ומערבבים. מוציאים ומערבבים עם הבצל. מכסים ומשאירים שעה במקרר.



ממרח גבינות


חומרים:

250 גרם גבינת ברי
3  פלפלים פיאמנטו קצוצים
1 כף בצל קצוץ לחתיכות קטנות מאוד
1/4 כפית זרעי חרדל

אופן ההכנה:


בקערה מועכים בעזרת מזלג את גבינת הברי, מוסיפים את הפלפלים, הבצל, זרעי החרדל ומערבבים.


ממרח גבינות


חומרים:


3-4 פלפלים פיאמנטו
100 גרם גבינת תום מגורדת
1 בצל אדום קצוץ קטן
2 שיני שום כתושות
150 גרם מיונז
פלפל שחור

אופן ההכנה:


מכניסים למעבד מזון ומבצעים מספר פולסים עד לקבלת עיסה אחידה.


ממרח גבינה כחולה


חומרים:


160 גרם גבינה כחולה מגוררת דק
200 גרם גבינת פרומעז עזים רכה
1/4 כפית רוזמרין
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:


מכניסים הכל יחד למעבד מזון.



מתבל גבינות חריף


חומרים:


250 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1-2 כפיות צילי גרוס
1/4 כפית מלח
1 כף נענע קצוצה


אופן ההכנה:


מערבבים הכל יחד ומכניסים לשעה למקרר.


הכנת נאצ'וס ומתבל גבינות


חומרים:


נאצ'וס
4 טורטיות
חלבון ביצה
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
50 גרם גבינת פיקורינו מגורדת דק

אופן ההכנה:


מערבבים בקערה פפריקה חריפה, אבקת שום, פלפל שחור,אורגנו, גבינה ומלח. מוסיפים את חלבון הביצה ומערבבים. מורחים את עלי הטורטייה  בתערובת התבלינים, חותכים למשולשים ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, במשך 6-10 דקות עד שהעלים הופכים לפריכים.

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים. הקורסים מועברים ליחידים ולקבוצות. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 054-7522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת: com.גבינות-מהלב.www




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב