חדש בפייסבוק: סנכרון תמונות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

חדש בפייסבוק: סנכרון תמונות 

מאת    [ 02/12/2012 ]
מילים במאמר: 397   [ נצפה 3269 פעמים ]

 
 

בימים האחרונים - קיבלו משתמשי הסמארטפון למיניהם - המשתמשים באפליקציה של פייסבוק למובייל, הודעה המבקשת מהם להצטרף לשירות חדש:

סנכרון תמונות.

זהו למעשה שירות "מחשוב ענן" הראשון של פייסבוק, וכפי הנראה - סנונית מבשרת לבאות.

גוגל, כבר שנים מקיימים שירותים מסוג זה ומאפשרים שיתוף תמונות ב"פיקאסה", פליקר - היו ראשוני המדור, ועדיין מהווים אחד מהגופים החזקים בתחום, ופייסבוק - הצטרפו זה עתה.

הרבה שאלות עולות כאשר חושבים על השירות, ובהן: האם זה פרטי? האם זה יצרוך רוחב פס? האם זה יבזבז לי את הבטריה?

בדיוק בגלל זה כתבנו עבורכם את המדריך המלא:

מה זה סנכרון תמונות - והאם עליי לאפשר אותו?

כל המידע כאן.

 

הרעיון המרכזי בשירות הוא - לאפשר למשתמשי פייסבוק להעלות את כל התמונות שהם מצלמים באמצעות המכשיר הסלולרי שלהם - לענן של פייסבוק.

כלומר - השירות מאפשר למשתמשים לאחסן את כל התמונות שהם מצלמים במכשיר שלהם - בפייסבוק,

ואחרי האחסון - להחליט מה הם משתפים בפייסבוק.

 

רוצים לאפשר את השירות אצלכם במכשיר?

הקליקו על כפתור sync

הנמצא בתחתית דף התמונות באפליקציית פייסבוק אצלכם במכשיר

ואתם שם.

 

אחרי שאפשרתם את השירות - כל התמונות שצילמתם במכשיר הסלולרי שלכם, יהיו זמינות באלבום מיוחד ששמו:

"synced from phone"

אלבום זה יהיה זמין גם במחשב הרגיל שלכם, בו תוכלו לבחור מה לעשות עם התמונות:

להשאיר פרטיות או לשתף.

 

והבטריה? מה לגבי הבטריה?

הדאגה הכי גדולה של כל משתמש סמארטפון היא הבטריה...

ובכן - לפי פייסבוק אין סיבה לחשוש בעניין זה, מכיוון שלא יתרחש סנכרון תמונות בכלל - במידה והבטריה לא מספיק טעונה.

 

ומה עם צריכת המידע שלכם?

ברירת המחדל של השירות היא כי רק תמונות קטנות יעלו לפייסבוק כאשר אתם מחוברים ברשת הסלולרית.

התמונות הגדולות יותר - יעלו לפייסבוק כשתגיעו לרשת WIFI

אם אתם רוצים לשמור על חבילת המידע שלכם ברשת הסלולרית כך שלא תגדל -

תוכלו לבחור באפשרות סנכרון תמונות רק כאשר המכזיר מחובר לWIFI.

 

 לאילו מכשירים המאפיין מתאים?

כל מכשירי האנדרואיד, ולמשתמשי אייפון - רק במערכת הפעלה iOS6 

 

איך משתפים תמונה שעלתה באופן ציבורי?

פשוט מאוד: נכנסים לפולדר התמונות המסונכרנות שלנו, מסמנים את התמונות שנרצה לשיתוף, ובוחרים בדרך השיתוף שאנו רוצים: כפוסט או כהודעה פרטית.

 

ואיך מבטלים?

אם איפשרתם את השיתוף ואתם מעוניינים לבטל -


    • פתחו את אפליקציית פייסבוק אצלכם במכשיר הנייד
    • מקליקים על התפריט הנמצא בפינה השמאלית העליונה
    • באייפון - מקליקים על אפליקציית התמונות, בוחרים באפשרות הסנכרון ומשם באפשרויות הסנכרון המסומנות בגלגל שיניים
    • באנדרואיד - גוללים לתחתית המסך, להגדרות האפליקציה ומכבים את הסנכרון

מנהלת פרוייקטים בחברת מורנו'ס שיווק באינטרנט ועורכת ראשית באתר מאמרים - הספרייה הגדולה בישראל להפצת מאמרים לשימוש חופשי ברשת האינטרנט.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב