מאמרים - חדש בפייסבוק: סנכרון תמונות הדפסה מאתר מאמרים

חדש בפייסבוק: סנכרון תמונות

נכתב על ידי מיכל מורנו

[ הדפסת המאמר ]



בימים האחרונים - קיבלו משתמשי הסמארטפון למיניהם - המשתמשים באפליקציה של פייסבוק למובייל, הודעה המבקשת מהם להצטרף לשירות חדש:


סנכרון תמונות.


זהו למעשה שירות "מחשוב ענן" הראשון של פייסבוק, וכפי הנראה - סנונית מבשרת לבאות.


גוגל, כבר שנים מקיימים שירותים מסוג זה ומאפשרים שיתוף תמונות ב"פיקאסה", פליקר - היו ראשוני המדור, ועדיין מהווים אחד מהגופים החזקים בתחום, ופייסבוק - הצטרפו זה עתה.


הרבה שאלות עולות כאשר חושבים על השירות, ובהן: האם זה פרטי? האם זה יצרוך רוחב פס? האם זה יבזבז לי את הבטריה?


בדיוק בגלל זה כתבנו עבורכם את המדריך המלא:


מה זה סנכרון תמונות - והאם עליי לאפשר אותו?


כל המידע כאן.


 


הרעיון המרכזי בשירות הוא - לאפשר למשתמשי פייסבוק להעלות את כל התמונות שהם מצלמים באמצעות המכשיר הסלולרי שלהם - לענן של פייסבוק.


כלומר - השירות מאפשר למשתמשים לאחסן את כל התמונות שהם מצלמים במכשיר שלהם - בפייסבוק,


ואחרי האחסון - להחליט מה הם משתפים בפייסבוק.


 


רוצים לאפשר את השירות אצלכם במכשיר?


הקליקו על כפתור sync


הנמצא בתחתית דף התמונות באפליקציית פייסבוק אצלכם במכשיר


ואתם שם.


 


אחרי שאפשרתם את השירות - כל התמונות שצילמתם במכשיר הסלולרי שלכם, יהיו זמינות באלבום מיוחד ששמו:


"synced from phone"


אלבום זה יהיה זמין גם במחשב הרגיל שלכם, בו תוכלו לבחור מה לעשות עם התמונות:


להשאיר פרטיות או לשתף.


 


והבטריה? מה לגבי הבטריה?


הדאגה הכי גדולה של כל משתמש סמארטפון היא הבטריה...


ובכן - לפי פייסבוק אין סיבה לחשוש בעניין זה, מכיוון שלא יתרחש סנכרון תמונות בכלל - במידה והבטריה לא מספיק טעונה.


 


ומה עם צריכת המידע שלכם?


ברירת המחדל של השירות היא כי רק תמונות קטנות יעלו לפייסבוק כאשר אתם מחוברים ברשת הסלולרית.


התמונות הגדולות יותר - יעלו לפייסבוק כשתגיעו לרשת WIFI


אם אתם רוצים לשמור על חבילת המידע שלכם ברשת הסלולרית כך שלא תגדל -


תוכלו לבחור באפשרות סנכרון תמונות רק כאשר המכזיר מחובר לWIFI.


 


 לאילו מכשירים המאפיין מתאים?


כל מכשירי האנדרואיד, ולמשתמשי אייפון - רק במערכת הפעלה iOS6 


 


איך משתפים תמונה שעלתה באופן ציבורי?


פשוט מאוד: נכנסים לפולדר התמונות המסונכרנות שלנו, מסמנים את התמונות שנרצה לשיתוף, ובוחרים בדרך השיתוף שאנו רוצים: כפוסט או כהודעה פרטית.


 


ואיך מבטלים?


אם איפשרתם את השיתוף ואתם מעוניינים לבטל -




    • פתחו את אפליקציית פייסבוק אצלכם במכשיר הנייד

    • מקליקים על התפריט הנמצא בפינה השמאלית העליונה

    • באייפון - מקליקים על אפליקציית התמונות, בוחרים באפשרות הסנכרון ומשם באפשרויות הסנכרון המסומנות בגלגל שיניים

    • באנדרואיד - גוללים לתחתית המסך, להגדרות האפליקציה ומכבים את הסנכרון

אודות הכותב:

מנהלת פרוייקטים בחברת מורנו'ס שיווק באינטרנט ועורכת ראשית באתר מאמרים - הספרייה הגדולה בישראל להפצת מאמרים לשימוש חופשי ברשת האינטרנט.

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il