החומרים:
240 גרם חמאה
240 גרם שוקולד מריר
5 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 1 כוסות קמח
3 כפות קקאו
קורט מלח
2 פקקים
ליקר קירסאו
1/2 פקק תמצית וניל
1 כוס אגוזי מלך קצוצים.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול. במיקסר מערבבים עם וו גיטרה ביצים וסוכר עד להמסת הסוכר. מוסיפים גם את תמצית הוניל והליקר. שופכים את השוקולד והחמאה המומסים לתוך הביצים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח, הקקאו, הקמח ומערבבים היטב עד לחיבור הומוגני. משטחים לתבנית 30X40 ס"מ, מפזרים מעל את אגוזי המלך ואופים בחום של 350F מעלות 35 דקות עד שהבראוני'ס יציב. מקררים במקרר 4 שעות ופורסים. למאגר המתכונים לחצו
http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם
מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד
בקרו באתר
מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד
בקרו באתר