לעיתים קרובות אנחנו תוהים לעצמנו מה הניקיון הקיים במקום ציבורי מסויים? האם אפשר לסמוך על כל מסעדה שהיא שומרת על הכללים הבסיסיים של ניקיון במטבח? ישנם מסעדות בהם אנחנו יכולים לראות בעצמינו את הכנת המאכלים בדרך כלל אלו מסעדות של מזון מהיר, שניתן לבדוק האם באמת האוכל הוא נקי והצוות עובדת באופן מסודר ונקי להכנת המזון. אולם במסעדות של אוכל מוכן, מסעדות חלביות, קייטרינג ועוד - כיצד ניתן לדעת אם צוות המקום דואגת לשמירת מינימום של ניקיון במקום ובהכנת האוכל? יש אנשים שמחליטים מראש רק לאכול מחוץ לבית במקומות נקיים ומסודרים – ובשביל זה נכנסים למטבח של המסעדה בשביל לבדוק את העובדים ואת רמת הניקיון. אך, לא כל מקום מוכן לפתוח את דלתות של המטבח ולקבל כל מי שמעוניין לבדוק מה קורה שם בפנים. בדרך כלל במקומות יותר יוקרתיים ובשירותי קייטרינג מכובדים – אנשי צוות יותר מקפידים על כללי ניקיון בזה שהם חייבים ללבוש כפפות בידיים, וכיסוי בשיער בזמן הכנת האוכל לדוגמא. באולמי חתונה ובמלונות, ניתן לברר עם בעל המקום את איכות הניקיון והקפדה בשירות וכו'. כשצריכים להזמין שירות קייטרינג הכי נכון הוא לברר עם חברים אם הקייטרינג מוכר– כי הרי כשהקייטרינג מסודר ונקי ואיכותי בהכנת האוכל ובניקיון בציוד – הוא מוכר ויש לו שם טוב. אז אם אנחנו מוצאים אנשים שמכירים את המקום, ועשו שמה אירועים והיו מרוצים אז ניתן לסמוך יותר. אך אם המקום הוא לא מוכר – מומלץ לבוא לאירועים, בהם הקייטרינג משרת - ללא הודעה מוקדמת - ולבדוק 3 נקודות עקרוניות: - ניקיון רצפת המטבח, - ניקיון השיש והסירים, - בגדים וידיים של המלצרים ועובדי המטבח – האם מלוכלכים - אם שלושת הנקודות הללו ניראות בסדר – זה אומר שהמקום הוא מסודר ורציני ודוגל ושומר על כללי ניקיון. אלו נקודות בסיסיות שניתן לדרוש בכל מקום ללא בושה – וככל שהקייטרינג יותר גדול ומוכר, כך ניתן לדרוש יותר ממנו, ומצד שני הקייטרינג גם מעלה את מחירו בהיותו מוכר עם שם טוב ונקי. אך זהו הכלל – כגודל השכר כך גודל הסיפוק!
קייטרינג דולציניאה יהפוך כל אירוע שלכם לחוויה טעימה ומהנה!