החומרים: 2 שכבות בצק עלים אפוי
לקרם :
4 כפות קורנפלור
1/2 1 -2 כוסות חלב
4 חלמונים
2 כפיות תמצית 6 כפות סוכר 50 גר' חמאה 1 מיכל שמנת מתוקה אופן ההכנה: מניחים בקערית את הקורנפלור ויוצקים חצי כוס חלבטורפים היטב כך שלא יהיו גושים ,מוסיפים את החלמונים ולהמשך לערבב עד ליצירת בלילה חלקה. מבשלים בסיר על אש בינונית עד לרתיחה את יתרת החלב תמצית הווניל והסוכר יוצקים מחצית מהכמות אל קערת הקורנפלור והחלמונים תוך בחישה מהירה.מחזירים את הסיר עם יתר החלב אל האש ומבשלים על אש נמוכה. יוצקים אל הסיר את תערובת הקורנפלור תוך ערבוב. מערבבים ומבשלים יחד תוך כדי ערבוה עד להסמכת הבלילה. מסירים מהאש. מוסיפים את החמאה ומערבבים,מכסים ושומרים במקרר. מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר לקבלת קצף יציב ,מוציאים את הקרם מהמקרר ומוסיפים אותו לקצף השמנת המתוקה תוך כדי הקצפה לקבלת קרם עשיר וחלק. מניחים על תבנית מלבנית משומנת שכבת בצק עלים, יוצקים את הקרם ומחליקים ,חותכים את חלק הבצק שנותר לריבועים בגודל הרצוי למנה. מסדרים את הריבועים על הקרם ובוזקים מעל אבקת סוכר. מכסים בנייר אלומיניום או בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעתיים .למאגר המתכונים לחצו