אנחנו מוקפים בשפע של מוצרים ושל מזונות שאנחנו יכולים למצוא בכל מקום – במכולת, בסופרמרקט, במסעדות, בדוכני המזון ובכל מקום אחר, אבל זה לא היה תמיד ככה.
בעבר, המזון שלנו הגיעו מהאדמה. הצמחים, הפירות, הירקות והזרעים, הבשר שאנחנו אוכלים חי על האדמה וניזון מצמחים שגדלים על האדמה, ואפילו הדגים שחיים בים חיים בעצם בשטח שהוא אדמה, המכוסה במים. היות והשטח של הגידול הוא מגובל מעיקרו, ולא כל צמח או דגן יכול לגדול בכל מקום, נוצר מצב שבו הדרישה שלנו למזון גדלה מעבר ליכולתה של האדמה לתת.
כאן, נכנסה התעשייה "לטובת" פתרון הבעיה. התעשייה והמדע יצרו טכניקות ושיטות שיאפשרו לחקלאים להוציא יותר עגבניות מכל דונם, להשיג יותר חלב מכל פרה, ולקצר בצורה משמעותית את מחזורי הגידול של של הצמחים, אבל חשוב להבין דבר אחד – לכל דבר יש מחיר.
המחיר שאנחנו משלמים על השפע ועל המהירות הוא במרכיבים התזונתיים של המזון שלנו.
כאשר העגנבניה שאנחנו אוכלים מתוקה פחות, אנחנו מיד מרגישים ומתלוננים על כך.
כאשר הגזר שאנחנו אוכלים מרקיב מהר במקרר, אנחנו מתלוננים על כך,
אבל
מה אנחנו עושים כאשר בפלפל יש פחות ויטמינים? כלום.
למה? כי ויטמינים הם חסרי טעם וחסרי ריח, ולכן אנחנו לא שמים לב למצב הזה.
מה אנחנו עושים כאשר אנחנו צמאים? אנחנו שותים.
מה אנחנו עושים כאשר אנחנו רעבים? אנחנו אוכלים.
מה אנחנו עושים כאשר אנחנו עייפים? אנחנו הולכים לנוח.
מה אנחנו עושים כאשר חסר לנו ויטמינים? כלום. למה? כי אנחנו לא מרגישים את החוסר הזה, לפחות לא מיידית.
אז נוצרה בעיה – יש לנו שפע של סוגי מזון, אבל כל אחד מהם מכיל הרבה פחות ויטמינים ומינרלים ממה שהגוף שלנו דורש.
את החוסר הזה אנחנו מחוייבים להשלים, והדרך שלנו להשלים את החוסרים הללו, היא לצרוך תוספי מזון.
אז לא, זו לא סיבה מספיק טובה לרוץ לחנות טבע ולרכוש תוספי מזון מכל הבא ליד,
אבל זה מספיק חשוב כדי שנבדוק תקופתית את ערכי הויטמינים והמינראלים שלנו בגוף,
ונשלים לגוף את החסר.
רוצים לדעת עוד?
בקרו באתר תוספי מזון
רוצים לדעת עוד על תוספי מזון?
כנסו עכשיו לאתר תוספי מזון,
http://www.tosafeymazon.com