כבד קצוץ
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כבד קצוץ 

מאת    [ 18/11/2010 ]
מילים במאמר: 75   [ נצפה 8192 פעמים ]

 
 

מצרכים:

1 ק''ג כבד עוף נקי  ושטוף

 5 ביצים קשות קלופות

 2 בצל גדול חתוך לרצועות

 3 כפות מיונז

 מלח

פלפל שחור טחון

שמן קנולה לטיגון  

 אופן ההכנה: מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה, צולים על האש את הכבד מוסיפים הכבד למחבט של הבצל מוסיפים תבלינים ומערבבים, מטגנים להזהבת הכבדים, טוחנים את הכבדים עם הבצל והביצים קשות,מוסיפים את השמן של הטיגון,ומיונז ומערבבים מגישים על מצע חסה או בצלחת מנה ראשונה.למאגר המתכונים הגדול לחצו

http://www.laisrael.net


הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם בעולם בקרו באתר www.laisrael.net

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב