לחם טעים יתר ובריא יותר-אופה לחם בייתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לחם טעים יתר ובריא יותר-אופה לחם בייתי 

מאת    [ 31/10/2010 ]
מילים במאמר: 184   [ נצפה 5358 פעמים ]

 
 

נתחיל מקצת  מידע היסטוריה על אופה לחם-המכשיר הומצא ב1986 ביפן,כעבור עשר שנים האופה לחם הגיע לאנגליה וארה"ב והפך ללהיט.אופה לחם מסוגל לבצע את כל פעולות ההכנה בעצמו,לישה,התפחה ואפייה,ולכם כל מה שנשאר לעשות זה להכניס את המצרכים הנחוצים בהתחלה,ובסוף להנות מלחם חם וטרי.

מלבד הנוחיות של השימוש באופה לחם,קיים גם הפאן הבריאותי.אתם מחליטים מה יהיו המרכיבים של הלחם,וזה אומר לחם בריא בלי חומרים משמרים,בלי תוספת סוכר וקרמל וכל שאר החומרים שנוהגים לשים בלחמים כדי שיראו טוב יותר ובעלי חיי מדף ארוכים יותר,אבל לא בהכרח טובים לבריאות שלכם.

בעזרת אופה לחם אתם יכולים ליצור כל לחם שרק עולה לכם בדמיון,אם זה בתוספת שקדים וצימוקים או אגוזי מלך,בצל.שום וכו'.

כמובן אם אתם מוכנים לוותר על הקטע הבריאותי,אופה לחם יכול לשמש אותכם גם להכנה של לחמים עם שוקולד או בננה,גם כאן אין גבול לאפשרויות.

לסיום,מתכון אופה לחם פשוט ומעולה ללחם זיתים ובצל,כל מה שאתם צריכים זה:

כוס וחצי מים, כפית תימין,כפית מלח,  שלוש כוסות "קמח ללחם",חצי כוס בצל אדום קצוץ,כף שמרים יבשים,חצי כוס זיתים שחורים או ירוקים.

להכניס את כל המצרכים לתוך אופה לחם ולהפעיל,מלבד הזיתים והבצל שאותם מכניסים כאש המכונה מצפצפת.

בתאבון!

 

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב