קינוח שוקולד מתוק
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קינוח שוקולד מתוק 

מאת    [ 10/09/2010 ]
מילים במאמר: 135   [ נצפה 4400 פעמים ]

 
 

החומרים:

4 שמנת מתוקה להקצפה, 500 גרם שוקולד מריר, 2 כפות סילאן, כף גדושה אבקת קקאו, 5 כפיות נס קפה, 5 כפיות קפה שחור, כפית קינמון, כף צימוקים, כף אגוזים קצוצים, כף שקדים קצוצים.

לבסיס העוגה:

פתי בר גרוס, או עוגיות גרוסות אחרות, רבע כוס נס קפה חם.

ההכנה:

1. מרפדים את התבנית בשברי העוגיות ומטפטפים עליהם מעט מהקפה החם.  (הזהרו שלא להרטיב אותן יותר מדי!!!)

2. בבון מארי ממיסים את השוקולד עם שמנת מתוקה אחת ודבש ומניחים לתערובת להתקרר.

3. בקערת המערבל מקציפים 3 שקיות שמנת מתוקה ומוסיפים את הקפה, הקקאו והקינמון.

4. בתנועות קיפול מוסיפים לקצפת את הצימוקים, האגוזים והשקדים ואת תערובת השוקולד הקרה.

5. יוצקים את התערובת מעל שברי העוגיות שבתבנית ושולחים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שהעוגה תתייצב.

6. מוציאים מעטרים בפתיתי קוקוס, אגוזים קצוצים, שקדים מולבנים או סירופ שוקולד ומגישים.

 

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב