דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


סודות הברמנים- חלק א - איכות הקרח 

מאת    [ 02/06/2010 ]

מילים במאמר: 401   [ נצפה 2650 פעמים ]

למרבה הצער, הרבה ברמנים אינם מחשיבים את הקרח לרוב כמרכיב חשוב בהכנת המשקה. 

אם אתם שותים משקה קר, לרוב אתם שותים משקה עם קוביות קרח סטנדרטיות ישר מהמקפיא ללא מחשבה תחילה.

אבל, הקרח אינו משמש רק כדי לקרר את המשקה. כאשר הוא מעורבב בתוך השייקר, או רק מוכנס לתוך המשקה, הוא מתערבב עם המשקה ולמעשה נהיה חלק ממנו, בין אם אתם מודעים לזה או לא.

אז בפעם הבאה שאתם מכינים קוקטייל, או אפילו כל משקה אחר עם קרח, היו בטוחים שאתם בוחרים את הסוג הנכון של קרח למשקה:

קוביות - קוביות הן הצורה השכיחה והמגוונת ביותר של קרח. קיימות כמעט אינסוף אפשרויות לשימושים שונים בקוביות קרח עבור הברמנים. קוביות קרח הן עבות וגדולות יותר מאשר כל צורה אחרת של קרח במשקאות, ולכן לוקח יותר זמן להמיס אותן, ולכן פחות משתמשים בהן לדילול משקה.

מגולח (ברד) - בשפה העממית יותר נקרא "ברד". הוא רך ונעים יותר, ומצויין כדי להכין משקאות שיש להם מרקם קפוא ומעובה יותר. סוג זה של קרח עובד טוב גם במערבל (שייקר).

סדוק - דומה מאוד ל"קוביות" אבל קטן יותר. סוג זה של קרח נמס מהר יותר מאשר קוביות, ויש לו "נטייה" להוסיף למשקה יותר מים. השימוש הטוב ביותר של "קרח סדוק" הוא למשקאות קפואים שנוצרים בבלנדר, מכיוון שהם נשברים בקלות, ויוצרים חתיכות קרח אחידות יותר.

בלוק - אם אתה ברמן מקצועי או חובב שמכין משקאות רבים אז בלוק קרח הוא אידיאלי בשבילך. ישנם כלים שונים המאפשרים לך לשבור את הקרח בצורות וגדלים שונים, שיתאימו למשקאות שאתה מכין. עם שימוש נכון בתבניות, בלוק קרח יכול להפוך לכל צורה שתחפוץ.

אחסון הקרח:

הצורה בה הברמן משמר את הקרח שלו יכולה להשפיע מאוד על המשקאות שהוא מכין, ולעשות הבדל גדול בין משקה "בינוני" ל"מצויין". הקרח עד כמה שזה נשמע מופרך יכול לשפר פלאים את טעם המשקה

אל תאכסן את הקרח במקפיא ליד דגים למשל, או כל מאכל אחר בעל ריח דומיננטי.

אם אתה משתמש במיכל קרח גדול, דאג לנער אותו מידי פעם כדי שה קרח ה"ותיק יותר" יהיה גם בשימוש ולא יתיישן.

שמור כמה מגשים של קוביות קרח במקפיא שלך. ניתן "לשבור" בקלות קוביות קרח ולהפוך אותן לקרח מגולח או סדוק.

זכור: קרח הוא מרכיב חשוב מאין כמוהו במשרה שלך לא פחות מהמרכיבים עצמם. כפי שאתה משתמש במרכיבים טריים, כך הקרח שלך צריך להיות טרי, המשקאות שלך ינצחו!

טיפים כאלה ועוד רבים נוספים נלמדים בקורסי ברמנים מקצועיים.

אם אתם חושבים להיות ברמנים בעתיד, השקיעו בלימוד התחום כפי שצריך להשקיע ברכישת השכלה בכל תחום אחר.

באתר 10Tips תמצאו מדריכי טיפים ועצות מקצועיות. בתחומים שונים, שיעזרו לכם לקבל החלטות




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב