קייטרינג הוא תחום בעל הצע גדול של נותני שירותים המתחרים זה בזה, ולכן כדאי להתמקד מלכתחילה באיתור חברה בעלת נסיון והתמחות בסוג האירוע אותו תרצו לקיים.
האם מדובר באירוע שמחה גדול כגון בר-מצווה או חתונה? אירוע אינטימי או רב משתתפים? האם מדובר בקייטרינג למפגש חברה/עסקי האמור להשתלב באירוע כולל ומקורי? ועוד שאלות שחשוב לשאול את עצמכם מראש בכדי לבחור בהמשך את נותן השירות המתאים.
קייטרינג מוסדי - חשוב לבחור חברה שלא מתבססת על תפריט אחד, או סוג אוכל אחד, אלא על מגוון רב של מאכלים וטעמים. כזו המאפשרת לקהל הלקוחות להנות ממגוון ולבחור ולא להתנסות באוכל חדגוני. כאן פחות חשוב להרשים עם כלי הגשה מיוחדים ויותר בשרות ובאיכות המזון. לבחור בחברה בעלת ותק ונסיון, המלצות טובות וכמובן רשיון עסק, כשרות, ביטוח, כדי להבטיח את בריאות העובדים הסועדים.
גם כאן, בניית התפריט מתבצעת בהתאם לטעמו, העדפותיו ותקציבו של הלקוח.
שירות מעולה לכל אורך התהליך החל מהקשר הראשוני, ההזמנה ובניית התפריט, ועד השירות במוסד עצמו. חשוב לקבל ולהעביר כמה שיותר מידע על העובדים: האם מדובר בקהל נשי, גברי, מבוגרים, צעירים, בעל שיוך/אופי דתי מסויים, בעלי רגישות למאכלים מסויימים, צמחוני וכד'. חשוב שתהיה הקשבה לצרכי העובדים במקום ההסעדה עצמו ואפשרות למענה מיידי מצד המתפעלים
כל זה דורש מיומנות של חברת הקייטרינג, הן מבחינת איכות המזון, וכמובן הערכות מבחינת כמות וסוג הציוד הנדרשים. רצוי לבדוק מראש שלחברה יש את הנתונים והניסיון ולא להמר.
התפריט כולל מרכיבים טריים בלבד: חשוב לשכור שירותי הסעדה שאינם מתמחים אך ורק בחתונות/בר-מצווה וכד' הנערכים באולמות, גם אם מדובר בכיבוד איכותי. המטרה באירוע שלכם היא עסקית ולא בילוי, ויש משמעות רבה לסוג המנות, הטעמים, דרך וזמני ההגשה.
מקצועיות פרושה גם תזמון: ארוחה טובה צריכה להיות מוגשת בזמן המתאים ובטמפרטורה המתאימה. מי מאתנו לא חווה תסכול במישור זה ונשבע שלא יחזור יותר למסעדה/בית קפה/גן ארועים שהגישו לו מרק פושר או סטייק יבש, קינוח ישן, כך שחשוב לוודא כיצד נוהגת חברת הקייטרינג לחמם ולהגיש את הכיבוד, כיצד היא שומרת על טריותו ועל אמצעי השמירה על טמפרטורה מתאימה.
חשוב ליידע את חברת הקייטרינג על הצורך במגוון רחב של מנות וכמובן שלא לדלג על מפגש טעימות. שרות קייטרינג המתמחה בהסעדה עסקית ידע לתת מענה מקצועי ואיכותי, וגם ידע לייעץ מנסיונו ולספק המלצות בכדי שהעובדים יצאו מרוצים ומחייכים מהארוחה וימשיכו את יום העבודה שלהם כשהם שבעים ונינוחים. ההצלחה תתרום להעלאה במוטיבציה של העובדים ולטפיחה על השכם מצד ההנהלה.
קייטרינג מזון מן הקיבוץ – פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.
פירסום - סטודיו מאור - עיצוב ובניית אתרי אינטרנט, קידום אתרים.