דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


תאנים עם גבינת שמנת וקרמל 

מאת    [ 29/04/2010 ]

מילים במאמר: 88   [ נצפה 2664 פעמים ]

החומרים:
תאנים – כמות לפי מספר הסועדים
גבינת שמנת (מלוחה קלות)
שקדים מולבנים קצוצים, קלויים מעט
או
צנוברים קלויים
1 כוס סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את הסוכר עם 1/3 כוס מים, מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ קרמל. מורידים מהאש ומניחים בצד.
חותכים כל תאנה במרכזה ל-4 חלקים (לא חותכים עד למטה, ומקפידים שהתאנה תישאר עדיין בחתיכה אחת).
מניחים כל תאנה בצלוחית הגשה. שמים על התאנה כפית אחת של גבינת השמנת, שופכים מעל מעט מסירופ הקרמל.
מפזרים מעל מעט מהשקדים הקלויים ומגישים.

 


המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ – פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב