סלט חצילים במיונז
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט חצילים במיונז 

מאת    [ 06/09/2005 ]
מילים במאמר: 130   [ נצפה 45832 פעמים ]

 
 
סלט חצילים במיונז הנו אחד מהסלטים השימושיים ביותר - לליווי ארוחה, להכנת כריכים, ועוד. את המתכון אפשר להכין חריף, או בטעם עדין, הכל תלוי בכמות השום והפלפל. מרכיבים:

    • 2 חצילים בינוניים
    • מיץ מלימון שלם
    • 4 כפות גדושות של מיונז
    • 1-3 שיני שום מעוכות, תלוי במידת החריפות שרוצים להשיג
    •  2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    • כפית מלח
    • שליש כפית פלפל. שוב, תלוי במידת החריפות הרצוייה
הוראות הכנה:

    • קולים את החצילים בתנור שחומםפ לטמפרטורה גבוהה במשך כ-20 דקות. מסובבים את החצילים מדי 5 דקות, ומוציאים לאחר שהתררכו. 
    • מצננים את החצילים ומקלפים. לעיתין נוח יותר להוציא את בשר החצילים מהקליפה בעזרת כף, ולאו דווקא לקלפם. 
    • שמים את בשר החצילים במסננת עד למיצוי הנוזלים, ומצננים היטב. 
    • מערבבים את החצילים עם לימון, שום, פטרוזיליה, מיונז ותבלינים, ומגישים.
סלט זה ניתן לשמור במקרר לתקופה של עד ארבעה ימים, אולם קחו בחשבון שעם הזמן הוא נעשה פחות חריף.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב