לחמג'ון (בשר בלחם) פיצה טורקית עם בשר
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לחמג'ון (בשר בלחם) פיצה טורקית עם בשר 

מאת    [ 11/04/2010 ]
מילים במאמר: 89   [ נצפה 10668 פעמים ]

 
 

החומרים לבצק:

4 כוסות קמח, 2 כפות שמרים, 50 גרם חמאה (אם אין ברירה אז מרגרינה או שמן), כוס מים, כפית סוכר, חצי כף מלח. 

ההכנה:

מערבבים את כל החומרים ומניחים לבצק לתפוח.

המלית:

חצי ק"ג בשר טחון עם פטרוזיליה, בצל, מלח, פלפל, כמון, עגבניה.

ההכנה:

1. משטחים במערוך את הבצק וקורצים ממנו עיגולים

2. מניחים במרכז כל עיגול מילית

3. אופים בתנור (גריל) שחומם מראש ב- 200 מעלות

4. כאשר הבצק תופח ומזהיב, מוציאים

5. מה שנשאר (אם נשאר) אפשר להקפיא ולחמם במיקרוגל או בתנור האפיה.

 

 

 

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב