דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


100 המתכונים הנחשקים ביותר וברוסקטה 

מאת    [ 11/02/2010 ]

מילים במאמר: 390   [ נצפה 2607 פעמים ]

100 המתכונים הנחשקים ביותר

 

למאמר הבא אתם מתבקשים לשמור על ראש פתוח תיקחו כל מילה ברצינות.

ובכן 100 המתכונים הנחשקים הם:

חציל, לבנה, פילה בקר, חזה עוף, רוסטביף, ביצת עין, כבד אווז, עגבניה, בצל, קורנפלקס, בננה, אבוקדו, סלמון, שרימפס, אגס, לימון, רימון, חומוס, חלבה, לחם, פיתה, סחלב, קוקוס, פיסטוק, בוטן, טונה, טונה אדומה, קלמרי, פורטובלה, נבטים, דלעת, מלפפון, חסה, סינטה, נתח קצבים, צלעות טלה, צלעות לבנות, פלפל ירוק, קלמנטינה, פלפל צהוב, תפוז, פלפל אדום, פמלה, ארטישוק, אספרגוס, פטרוזיליה, כוסברה, אוכף טלה, אנטריקוט, המבורגר, שלווה, במבה, שוקולד לבן, שוקולד חלב, שוקולד מריר, שוקו, רוקפור, סנט מור, בולגרית, עמק קלאסי, קוויאר, מולים, פרגית, עוף שלם, אורז, פתיתים, פסטה, איטריות, פטריות שמפיניון, מלפפון חמוץ, קבב, קממבר, פרמז'ן, תרד, בטטה, סלק, קולרבי, בס, פורל, פלמידה, צוריסוס, איקרה, מקרל מעושן, סרוולד, ברוקולי, גזר, עוף יונים, לבבות, תירס, שקדי עגל, מסקרפונה, ריבה, אשכולית, עמבה, קישואים, טחינה, תותים, סרטנים, לובסטר, מקרוני.

לכל קוראיי הסבלניים אני מודה לכם על האופי הסקרן והראש הפתוח שאגב זה שילוב תכונות שמוביל להצלחה- המסקנה -דברים טעימים מקיפים אותנו לא צריך להיות גאון בשביל לדעת איך להשתמש בהם, איך לחבר ביניהם ואיך להפיק מהם מתכון נחשק.

אז הרי לכם 100 רעיונות לפתוח את הראש שאולי רק אולי, רשימת הקניות הבאה שלכם תהיה שונה.

היד כואבת, הבטן מקרקרת, כנראה שהצלחתי לעשות גם לעצמי חשק... אז הנה לכם מתכון קטן שלא תגידו שחסרה לכם פואנטה:

 

ברוסקטה- מנת פתיחה איטלקית קלאסית

12 עגבניות שרי תמר חתוכות לרבעים (לרוחב)

 2 שיני שום קצוצות דק

פרוסות דקות של סנט מור/ קממבר לפי כמות הברוסקטות הרצויה.

באגט פשוט- פרוסות בעובי 1 ס"מ

6 זיתים שחורים (ממליץ קלמטה) קצוצים דק

2 ענפי בזיליקום בערך 8 עלים

מעט אנשובי (פילה) קצוץ לפי טעם (ממליץ 3 יחידות)

קורט מלח ופלפל

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מסדרים את פרוסות הבאגט על תבנית התנור,

אופים בחום של 180 מעלות (טורבו), עד להצהבה. 5 דק'.

במקביל מכניסים לקערה את כל המצרכים פרט לגבינה ומערבבים.

מוציאים את פרוסות הבאגט מהתנור (משאירים בתבנית)

מניחים כף גדושה מן התערובת על כל פרוסה ומעליה מוסיפים את פרוסת הגבינה.

מכניסים חזרה לתנור ל8 דק' או עד שלא תוכלו לעמוד בפיתוי.

בתיאבון

זה פשוט ומושלם לאורחים... גם לאלה שמגיעים בלי התראה ...

המתכון הבא בקרוב

שלכם אבינועם פדידה

אבינועם פדידה/ שף פרטי לאירועים/סדנאות בישול לילדים. www.makaroni.co.il  




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב