דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קציצות בשר טלה 

מאת    [ 09/02/2010 ]

מילים במאמר: 170   [ נצפה 4888 פעמים ]

5 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
1 שן שום בינונית קצוצה
3 – 4 עלי מרווה
4 עגבניות בשלות חתוכות לפרוסות עבות
1/4 כוס מים רותחים
 
1/2 1 כוסות מרק עוף צח

 1/3 כוס שמן זית לטיגון

1/2 ק"ג בשר טלה טחון גס
1/3 כוס אורז לבן מבושל
1 ביצה טרופה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
1 בצל, מגורד בפומפייה
קליפה מגוררת מתפוז 1
1/3 כפית מלח

אופן ההכנה:  
הרוטב
מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה. מוסיפים את הבצל, השום והמרווה ומאדים 2 – 3 דקות, עד שהבצל
מתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים את פרוסות העגבניות, מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ – 10
דקות. מעבירים לאש קטנה. אם חסרים נוזלים מוסיפים 1/4 כוס מים רותחים.
הקציצות
מערבבים בקערה את מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה. מחממים שמן זית במחבת נפרדת. יוצרים
מהתערובת קציצות קטנות ומטגנים טיגון קל משני הצדדים. מעבירים למחבת הרוטב. מוסיפים את המרק
הצח, מכסים את המחבת ומבשלים חצי שעה על אש בינונית.

 

 

 


המתכון מוגש באהבה מקייטרינג מזון מן הקיבוץ – פתרונות אירוח כשר לכל אירוע. כולל שירות מגשי אירוח לעסקים ופרטיים. כשר בהשגחת הרבנות ת"א יפו.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב