ניסויים בחיות מעבדה ובבני-אדם מציעים שביכולת של החומצה אלפא-לינולנית להקטין סיכון של אריתמיה.
מטרת המחקר לבחון את הקשר שבין צריכה המזון של חומצה אלפא-לינולנית והסיכון למחלת לב פאטלית.
הניסוי היה ניסוי פרוספקטיבי. צריכת החומצה האלפא-לינולנית בתפריט היומי חושבה על פי שאלונים בה פרטו משתתפי הניסוי את סוגי וכמויות המזון שצרכו מידי יום. בניסוי נכללו 76283 נשים שלא אובחנו כסובלות ממחלת לב או מסרטן.
נמצא שבמשך 10 שנות מעקב נרשמו 232 מקרי מוות ממחלת לב ו-597 התקפי לב.
לאחר התאמה לגיל, גורמי סיכון למחלות לב וצריכת החומצה אלפא-לינולנית נימצא שככל שצריכת החומצה היתה גבוהה יותר כן פחתו מספר מקרי המוות והתקפי הלב בקרב הנשים.
מסקנת החוקרים שצריכה גבוהה של חומצה אלפא-לינולנית (אומגה 3 (ALA מגינה על נשים בפני מחלות לב. ממליצים על הגברת צריכה של אומגה 3 מצמח המרווה המכילה 50% חומצות שומניות בלתי רוויות חומצה אלפא-לינולנית. (ALA)
ועוד 100 מרכיבים שחיוניים לתפקוד כל אדם ואדם.
חשוב לדעת, אומגה 3 וחומצת השומן ALA המצויה בתוכה, לא מיוצרת על ידי הגוף, ולכן חשוב לקחת אותה ממקורות טיבעיים. כמו האומגה 3 הזו.
לקבלת עוד מידע אודות הזן החדש של האומגה 3.
נא צרו עמי קשר
לפרטים - Kingrambo15@gmail.com
052-339-3811