עוף מטוגן בבירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוף מטוגן בבירה 

מאת    [ 17/12/2009 ]
מילים במאמר: 54   [ נצפה 7659 פעמים ]

 
 

המצרכים:

חזה עוף חתוך לרצועות קטנות, כוס קמח לבן, כוס בירה, ביצה, מלח, פפריקה אדומה מתוקה. שמן לטיגון.

ההכנה:

1. בקערה עמוקה ורחבה מכינים בלילה חלקה מהקמח, הבירה, הביצה והתבלינים.

2. טובלים את רצועות חזה העוף, אחת אחת, בבלילה, מנערים להוציא יתרת הבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם.

3. מוציאים ומגישים לצד פירה, או צ'יפס.

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב