כרוב ממולא-לא מה שחשבתם
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כרוב ממולא-לא מה שחשבתם 

מאת    [ 10/12/2009 ]
מילים במאמר: 142   [ נצפה 6268 פעמים ]

 
 

מצרכים

חצי ק"ג בשר צוואר טחון

1 בצל מגורד וסחוט

2 שיני שום קצוצות

כפית מלח

כף רוטב צ'ילי מתוק

חופן פטרוזיליה קצוץ

2 פרוסות חלה,לחם סחוטות ומפוררות,אפשר להמיר ב-3 כפות פרורי לחם

2 ביצים

עגבניה מגוררת בפומפיה

לערבב את כל המרכיבים יחד

הכנת הכרוב

לפחות יומיים לפני ההכנה לעקור מתוך הכרוב את הגזע,פעולה זאת תאפשר הפרדת העלים

מקפיאים את הכרוב ליומיים{הקפאה תרכך את הכרוב כמו בישול}מספר שעות לפני ההכנה להפשיר את הכרוב

לאחר שהכרוב הופשר קל מאוד לפרק את הכרוב לעלים,מכל העלים מסירים בסכין את הגעול המעובה בלי לפגוע בעלה.

לוקחים עלה שמים בקצהו כף גדושה של המילוי,מקפליםאת השוליים מהצדדים למרכז ומגלגלים כמו אגרול.

לרוטב

מטגנים בצל מוסיפים את שאריות הכרוב,מניחים את הכרוב הממולא כאשר הסגירה כלפי מטה.מדללים 2 כוסות מים

2 כפות רסק עגבניות כפית מלח ,כף סוכר,פלפל חריף לפי הטעם.מערבבים היטב ,שופכים על הכרוב,מבשלים על אש קטנה שעה.

 

פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם. אין מקום שהוא רחוק מדי. אין זמן שהוא מאוחר מדי. www.lifecoacher.co.il

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב