עשרת המהלכים המובילים לבחירת בר מוצלח לחתונה
אתם רוצים שהחתונה שלכם תהיה "חתונת השנה",
אבל כדי שכולם ידברו עליה גם בקיץ הבא אתם חייבים
לשים דגש על אחד המרכיבים החיוניים ביותר לחתונה מוצלחת - הבר!!
להלן עשרת המהלכים-
1.כדאי לשמוע על טיב הבר לפחות משני מקורות אמינים שונים או מהמלצות של לקוחות.
2.לא לוותר על ביקור באירוע לצורך בדיקה, להתרשם ב"לייב" ולראות שהבר חזק
במעשים ולא בתמונות וסיפורים.
3.לשים דגש על כך שלבר מגוון משקאות רחב- האורחים צריכים לראות שפע ולקבל הרגשה
שמשקיעים בהם, מגוון המשקאות יכול ללמד על איכות ורצינות הבר.
4.בחינת יכולת הבר להתאים את תפריט המשקאות למזג האוויר ולאופי האירוע,
בחינת יכולת הבר ליצור רעיון מקורי לאירוע.
5.להווכח שהברמנים מקצועיים, אדיבים ועומדים בלחץ, שלושת המרכיבים יחדיו הינם
מקור מרכזי לקשר של הבר עם האורחים, בנוסף יש להתרשם בכלליות מצורת ההגשה.
6.אסטטיקה בבר, עיצוב הבר וניקיונו- מרבית הברים נוטים "לייפות" את חזית הבר ושוכחים שיש בו גם גב וצדדים שהאורחים רואים ומאוד בולטים.
7.לא לשכוח- שמאחורי כל המקצועיות והמיומנות עומדים בני אדם והחיבור הרגשי עם נותן השירות והצוות מקדימים בחשיבותם את מרבית מהמרכיבים לבחירת בר.
8.קבלת מחיר הוגן שלא יגרום לחור בתקציב ובכיס, אך יחד עם זאת לא לבחור בר רק עפ"י מחיר, יש לוודות שהמשקאות מקוריים ואיכותיים, לעיתים זוגות לא יודעים לזהות את נק' ההיגיון בין מחיר לאיכות.
9.ולאחר שסגרתם בר בשעה טובה-שימו לב!
סגירת חוזה מסודר בכתב ובו מפורט כל אשר סוכם בין שני הצדדים עד לפרט האחרון.
ולסיום..
10.איו סיום- העבודה בבר נמשכת עד אחרון האורחים באירוע.
אתם רוצים שהחתונה שלכם תהיה "חתונת השנה",
אבל כדי שכולם ידברו עליה גם בקיץ הבא אתם חייבים
לשים דגש על אחד המרכיבים החיוניים ביותר לחתונה מוצלחת - הבר!!
להלן עשרת המהלכים-
1.כדאי לשמוע על טיב הבר לפחות משני מקורות אמינים שונים או מהמלצות של לקוחות.
2.לא לוותר על ביקור באירוע לצורך בדיקה, להתרשם ב"לייב" ולראות שהבר חזק
במעשים ולא בתמונות וסיפורים.
3.לשים דגש על כך שלבר מגוון משקאות רחב- האורחים צריכים לראות שפע ולקבל הרגשה
שמשקיעים בהם, מגוון המשקאות יכול ללמד על איכות ורצינות הבר.
4.בחינת יכולת הבר להתאים את תפריט המשקאות למזג האוויר ולאופי האירוע,
בחינת יכולת הבר ליצור רעיון מקורי לאירוע.
5.להווכח שהברמנים מקצועיים, אדיבים ועומדים בלחץ, שלושת המרכיבים יחדיו הינם
מקור מרכזי לקשר של הבר עם האורחים, בנוסף יש להתרשם בכלליות מצורת ההגשה.
6.אסטטיקה בבר, עיצוב הבר וניקיונו- מרבית הברים נוטים "לייפות" את חזית הבר ושוכחים שיש בו גם גב וצדדים שהאורחים רואים ומאוד בולטים.
7.לא לשכוח- שמאחורי כל המקצועיות והמיומנות עומדים בני אדם והחיבור הרגשי עם נותן השירות והצוות מקדימים בחשיבותם את מרבית מהמרכיבים לבחירת בר.
8.קבלת מחיר הוגן שלא יגרום לחור בתקציב ובכיס, אך יחד עם זאת לא לבחור בר רק עפ"י מחיר, יש לוודות שהמשקאות מקוריים ואיכותיים, לעיתים זוגות לא יודעים לזהות את נק' ההיגיון בין מחיר לאיכות.
9.ולאחר שסגרתם בר בשעה טובה-שימו לב!
סגירת חוזה מסודר בכתב ובו מפורט כל אשר סוכם בין שני הצדדים עד לפרט האחרון.
ולסיום..
10.איו סיום- העבודה בבר נמשכת עד אחרון האורחים באירוע.
שמי ליאור שי, אני הכותב ובעלי חברת שרותי בר "Shandy" המתמחה בהפקת בר לחתונות, בר בוטיק ייחודי ואירועים עסקיים.
לצפייה באתרינו לחץ כאן עכשיו: http://www.shandy-bar.com/
לצפייה באתרינו לחץ כאן עכשיו: http://www.shandy-bar.com/