מתכון - קובות מטוגנות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון - קובות מטוגנות 

מאת    [ 27/09/2009 ]
מילים במאמר: 119   [ נצפה 3970 פעמים ]

 
 
מתכון - קובות מטוגנות

החומרים לקובה:

1 קילו בורגול

רבע קילו שומן כבש

חצי קילו בשר טחון

כוס וחצי קמח

מלח, פלפל, כמון ופפריקה מתוקה

פטרוזליה קצוצה

הכנת המילוי:

לטגן בצל קצוץ דק עד שמזהיב להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם מזלג { למעוך } כדי שלא יהיו גושים כשהבשר נהיה מוסיפים פטרוזליה ואת שאר התבלינים ניתן להוסיף גם צנובר.

אופן ההכנה:

שוטפים את הבורגול טוב טוב סוחטים ומעבירים לקערה מוסיפים כוס מים מניחים בצד עד שהמים נספגים לאחר מכן טוחנים את שומן הכבש והבורגול יחד ולשים טוב טוב שמים אחד וחצי כוס קמח ותבלינים לפי הטעם. יוצרים כדורים בכל כדור יוצרים בור ממלאים במילוי וסוגרים את הבור יוצרים מעין מלבנים ששני הקצוות בצורת שפיץ מטגנים בשמן עמוק וחם.
הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב