דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


שוק טלה בצלייה איטית לפסח 

מאת    [ 06/04/2009 ]

מילים במאמר: 99   [ נצפה 7616 פעמים ]

שוק טלה בצלייה איטית לפסח

חומרים :

4 שוקי כבש
2 כוסות יין אדום
2 כפות דבש
מלח גס
פלפל שחור גרוס
10 שיני שום פרוסות
1 כוס שמן זית
5-6 ענפי רוזמרין

אופן הכנה

בקערה רחבה מערבבים את היין השום והדבש ומתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס .
מעבירים לקערה את שוקי הכבש ואת ענפי הרוזמרין מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך לילה .
מעבירים לכלי רחב וחסין חום ומכסים בנייר כסף .
מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך שעתיים ולאחר מיכן מסירים את נייר הכסף מגביהים את החום ל200 מעלות וצולים במשך 10-15 דקות נוספות .



שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב