עוגת ריבה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת ריבה 

מאת    [ 04/03/2009 ]
מילים במאמר: 96   [ נצפה 6997 פעמים ]

 
 

עוגת ריבה

החומרים הדרושים:

2 וחצי כוס סוכר חום

4 כוסות קמח

2 כוסות ריבה כלשהיא {רצוי עם חתיכות פרי}

3 כפות קינמון

2 כפיות אגוז מוסקט טחון

2 כוסות ריוויון

200 גרם צימוקים

43 כום חמאה מומסת

2 כפיות א.סודה לשתייה

חצי כפית צופורן טחונה

1 כוס אגוזי מלך שבוריפ

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד מלבד הריבה כשהתערובת אחידה מעבירים אותה לתבנית עגולה שופכים פנימה את הריבה ומערבבים כמו בעוגת שיש לא לערבב יותר מידי כדי שיהיו ריכוזים גדולים של ריבה

מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ 40 דקות


בתאבון

הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב