עוגת בראוניס עם חלבה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת בראוניס עם חלבה 

מאת    [ 03/03/2009 ]
מילים במאמר: 105   [ נצפה 5887 פעמים ]

 
 
עוגת בראוניס עם חלבה

300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

1 כוס סוכר

5 ביצים טרופות

100 גרם חלבה

32 כוס קמח

חצי שקית א.אפייה

1 כוס פיסטוקים קלופים וקציצים {כ 100 גרם}

אופן ההכנה:

שמים בסיר קטן את השוקולד החמאה והסוכר וממיסים בכלי כפול מעל מים רותחים תוך בחישה מתמדת {לחילופין אפשר להמיס במיקרוגל}

מסירים מהכיריים מוסיפים את הביצים תוך עירבוב נמרץ לקרם השוקולד מוסיפים את החלבה ושוב מערבבים.

בקערה ניפרדת מערבבים את הקמח וא.האפייה מוסיפים אותם לעיסה מוסיפים את הפיסטוקים ומערבבים.

יוצקים את העיסה לתבנית ואופים כ 35 דקות עד התיצבות לצנן היטב ולהנות מהבראוניס המדהים

בתאבון


הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב