סלמון אפוי עם ירקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלמון אפוי עם ירקות 

מאת    [ 23/02/2009 ]
מילים במאמר: 192   [ נצפה 24765 פעמים ]

 
 
בזמן האחרון יש לי חיבה יתרה למתכונים קלים להכנה, המתרכזים במרכיבים טריים, ומתמקדים בשילוב בין חלבונים לירקות, שילוב שאני מוצאת אותו כמאוד אפקטיבי בתקופות בהן רוצים לשמור על המשקל או לרדת במשקל.

מתכון קל להכנה המציג שילוב קלאסי בין דג סלמון, לירקות. אפשר להגיש עם אורז או פחמימה אחרת ליד, אפשר גם רק עם הירקות.
מאוד טעים, מאוד מאוד קל להכנה!

מרכיבים:
* נתח גד סלמון - טרי או קפוא.
* 3 כפות שמן זית
* 4 שיני שום כתושות
* שתי כפות גרגירי חדרל (לא חובה)
* פלפל אדום
* 3 קישואים
* חצי כרובית
* 1 עגבניה
* מלח גס, פלפל

אופן ההכנה:
* מפשירים את דג הסלמון, שופכים מעליו את שמן הזית, שיני השום, המלח, הפלפל וגרגירי החדרל.
* מעסים את כל המרכיבים לתוך הדג - כך שמעט מהטעם יחדור לדג.
* מניחים את הדג בתבנית אלומיניום בינונית. אם צריך - חותכים לחצי.
* חותכים את הירקות לקוביות קטנות, ומפזרים סביב לדג.
* זורים מעל הירקות מעט שמן זית, מלח ופלפל.
* מכסים את התבנית בנייר אלומיניום - בצורה אטומה.
* אופים בתנור על חום בינוני - גבוה, למשך כשעה.

וזהו... 5 דקות הכנה, שעה אפייה, והמעדן לפניכם.
בתיאבון!!
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב