מתכון עוגת גבינה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון עוגת גבינה 

מאת    [ 21/02/2009 ]
מילים במאמר: 145   [ נצפה 4480 פעמים ]

 
 

עוגת גבינה

הוראות הכנה:

לערבב ביד בעדינות:

6 חלמונים

6 כפות קונפלור

1 חבילה אינסטנד פודינג ווניל

750 גרם גבינה 9% או 5%

1 שמנת חמוצה מפוסטרת

1 כוס סוכר

להקציף ולהוסיף לתערובת הגבינה לערבב בעדינות ביד בתנועות קיפול :

6 חלבונים

חצי כוס סוכר

לשפוך לתבנית קפיצית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כשעה עד שעה וחצי

העוגה מוכנה כשהמעטה העליון שלה מעט זהוב.

לערבב הכל במיקסר ולאחר שהעוגה היתקררה לצפות בציפוי זה:

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 אינסטינד פודינג ווניל

ניתן גם לפזר למעלה לפי הטעם ממרח אוכמניות או תותי בר או כל ממרח אחר שבא לכל וטעים לכם

טיפ לאפיית עוגת גבינה: התנור חייב להיות חם מראש ולשים בתנור כלי עם מים זה יכל להיות סיר קטן עם ידיות ברזל כמובן או על מגש המטרה היא שהמים ייצרו אדים שמשפרות את אפיית עוגת הגבינה.

בתאבון

איריס מדונדוש






הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב