דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


טרנד המסעדות הכשרות 

מאת    [ 22/08/2008 ]

מילים במאמר: 135   [ נצפה 2337 פעמים ]

סבא שלי עליו השלום היה שומר כשרות מובהק.אני זוכר את רבעי העוף מונחים על השיש מומלחים כהלכה ואת רצועות הבשר לידם.
מאז ועד לפני 8 שנים בערך לא שמעתי כ"כ על מושג הכשרות וכחילוני טיפוסי השתדלתי שלא לאכול כשר .כי כשר זה לא טעים וכשר זה לא נימוח בפה.
בשנת 2000 נפתחה מסעדת ברונו במרכז עזרריאלי,כמה משוגעים לדבר בניהם עובד אלכורת והשף אייל שני הימרו על פתיחת מסעדה כשרה במרכז קניות הומה.תוך כמה שנים נפתחו מסעדות כשרות רבות וגם טרנד זה נהפך לאחת מההצלחות הקולינריות האחרונות.
עם ישראל גילה את הכשרות ונהנה לחזור לשורשים של סבא ,כשר זה לא "מוקצה" כשר זה טעים עסיסי ומיוחד.
החוג הדתי לאומי והאנשים השומרים מסורת יצאו החוצה ושמחו להרגיש מחוזרים .
בתל אביב ,רעננה,ראשון לציון נפתחו מסעדות שף כשרות שבנו תפריטים מיוחדים שעושים רק טוב למונח מסעדה כשרה.
דוד ליאור יועץ קולינרי
מסעדה בתל אביב | אולם כשר



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב