מתכוני סלטים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכוני סלטים 

מאת    [ 03/08/2008 ]
מילים במאמר: 131   [ נצפה 6101 פעמים ]

 
 

החומרים:

 2 פלפלים ירוקים

2 פלפלים כתומים

 2 פלפלים אדומים

 ½ כוס שמן (

 2 תיבוליות בזיליקום

 1/3 כוס חומץ 

 

אופן ההכנה:

שוטפים את הפלפלים, חוצים אותם ומוציאים את הגרעינים. חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ. מחממים היטב את השמן במחבת עמוקה (אפשר לבדוק את חום השמן ע"י פרוסת גזר אם הוא מוציא בועות, סימן שהשמן מספיק חם). מטגנים את הפלפלים במחזורים קטנים (כל צבע פלפל בנפרד) ומערבבים עד שמתקבלים סימני חריכה על הפלפלים משני הצדדים. מוציאים לצלחת עם ניר סופג וממשיכים עד גמר כל הטיגונים. במחזור הטיגון האחרון לפורר 2 תיבוליות " בזיליקום" של "קנור" להוסיף למחבת ולערבב היטב עד המסתן. להוסיף את כל הפלפלים המטוגנים לדקה נוספת עם המחזור האחרון. לערבב ולהוציא עם כף מחוררת,לכלי פיירקס להגשה. להוסיף את החומץ , לערבב.למאגר המתכונים לחצו

 

 

הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב