מאפה סלומון, בצל וגבינה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפה סלומון, בצל וגבינה 

מאת    [ 03/06/2008 ]
מילים במאמר: 141   [ נצפה 3537 פעמים ]

 
 
בשבועות מתאים מאוד שילוב של דגים וגבינות על שולחן החג. כאן לפניכם מאפה מבצק עלים המשלב התוכו סלומון וגבינת צידר הפיקנטית, אשר יוסיף לשולחן החג שלכם המון!

מאפה סלומון, בצל וגבינה
400 גר' סלומון (אפשר להשתמש בסלומון מבושל, אפוי או משומר)
25 גר' חמאה
2 בצלי שאלוט חתוכים לשמיניות
1/2 קילו בצק עלים
150 גר' גבינת צידר מגורדת
כך עלי תימין או רוזמרין
מלח, פלפל

הכנה:
1. לחמם תנור ל-200 מעלות, לשמן את התבנית עגולה, ולרדד את הבצק ולשטחו בתבנית.
2. להמיס במחבת את החמאה ולתגן את הבצל במשך כ-5 דקות, עד שהבצל יתרכך.
3. לפזר על בצק גבינת צידר (להשאיר קצוות של כ-2.5 ס"מ), לפזר מעל בצל, חתיכות סלומון ותבלינים.
4. לאפות כ-25 דק' עד להזהבה. לקרר כ-5 דק' ולחתוך להגשה.

טיפ: במידה ולא מצאתם גבינת צידר, על תתיאשו, ניתן להחליפה בכל גבינה פיקנטית אחרת לפי טעמכם האישי. 
פוליסמן אולגה
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב