דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מאפה סלומון, בצל וגבינה 

מאת    [ 03/06/2008 ]

מילים במאמר: 141   [ נצפה 4218 פעמים ]

בשבועות מתאים מאוד שילוב של דגים וגבינות על שולחן החג. כאן לפניכם מאפה מבצק עלים המשלב התוכו סלומון וגבינת צידר הפיקנטית, אשר יוסיף לשולחן החג שלכם המון!

מאפה סלומון, בצל וגבינה
400 גר' סלומון (אפשר להשתמש בסלומון מבושל, אפוי או משומר)
25 גר' חמאה
2 בצלי שאלוט חתוכים לשמיניות
1/2 קילו בצק עלים
150 גר' גבינת צידר מגורדת
כך עלי תימין או רוזמרין
מלח, פלפל

הכנה:
1. לחמם תנור ל-200 מעלות, לשמן את התבנית עגולה, ולרדד את הבצק ולשטחו בתבנית.
2. להמיס במחבת את החמאה ולתגן את הבצל במשך כ-5 דקות, עד שהבצל יתרכך.
3. לפזר על בצק גבינת צידר (להשאיר קצוות של כ-2.5 ס"מ), לפזר מעל בצל, חתיכות סלומון ותבלינים.
4. לאפות כ-25 דק' עד להזהבה. לקרר כ-5 דק' ולחתוך להגשה.

טיפ: במידה ולא מצאתם גבינת צידר, על תתיאשו, ניתן להחליפה בכל גבינה פיקנטית אחרת לפי טעמכם האישי. 
פוליסמן אולגה



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב