זה ידוע כבר לכולם ששילוב שוקולד באירוע הינו מתכון בטוח להצלחה!
במאמר זה, אני מצרפת מתכון נפלא להכנת סופלה שוקולד ולאחר מכן הסבר קצר על מפל שוקולד.
המלצה למתכון נפלא לסופלה שוקולד(בין 6-8 יחידות):
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים
3 כפות סוכר
כפית ברנדי
כף שטוחה של קמח
אופן ההכנה:
יש להמיס את השוקולד בסיר שמתחתיו סיר עם מיים רותחים
לאחר המסת השוקולד יש לכבות את האש, להוסיף את החמאה ולערבב היטב.
בקערה נפרדת יש להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד שנוצר קרם יציב .
יש לשפוך את קרם השוקולד בתנועות קיפול לתערובת הביצים, להוסיף את הברנדי ולבסוף להוסיף את הקמח ולערבב בעדינות.
יש לשפוך את התערובת לתבניות אשר שומנו (בחמאה) עד גובה 3/4.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל 10-12 דקות.
*מומלץ להגשה עם כדור גלידה בצד
בתאבון!
מה זה מפל שוקולד? איך נוצר מפל השוקולד?
מפל השוקולד מורכב מבסיס, מוט ספירלי ומגדל.
את השוקולד יש להמיס ולמזוג לתוך קערת מפל השוקולד.
השוקולד ימשך מעלה בעזרת מוט ספירלי ולאחר מכן בגלל כוח המשיכה השוקולד נשפך מטה דרך מדרגות המגדל.
תפקידו של גוף החימום במפל השוקולד להבטיח שהשוקולד יישאר מומס לחלוטין.
תוספות למפל השוקולד:
מומלץ למקם בסמוך למפל השוקולד שיפודים עם הדברים הבאים:
תותים, מרשמלו, בננות, או כל פרי אחר אותו אוהבים.
השילוב עם השוקולד החם הופך מיד לאטרקציה קולינארית.
השוקולד המומלץ הינו השוקולד הבלגי
כל הזכויות שמורות לסוזי - מנהלת האתר www.2shekel.co.il
אתר הקניות למסיבות, ימי הולדת ולילדים
בברכה,
סוזי - מנהלת האתר 2shekel.co.il אתר הקניות למסיבות, ימי הולדת ולילדים
יום הולדת
צעצועים
מפל שוקולד
מתנפחים
עוגות יום הולדת
במאמר זה, אני מצרפת מתכון נפלא להכנת סופלה שוקולד ולאחר מכן הסבר קצר על מפל שוקולד.
המלצה למתכון נפלא לסופלה שוקולד(בין 6-8 יחידות):
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים
3 כפות סוכר
כפית ברנדי
כף שטוחה של קמח
אופן ההכנה:
יש להמיס את השוקולד בסיר שמתחתיו סיר עם מיים רותחים
לאחר המסת השוקולד יש לכבות את האש, להוסיף את החמאה ולערבב היטב.
בקערה נפרדת יש להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד שנוצר קרם יציב .
יש לשפוך את קרם השוקולד בתנועות קיפול לתערובת הביצים, להוסיף את הברנדי ולבסוף להוסיף את הקמח ולערבב בעדינות.
יש לשפוך את התערובת לתבניות אשר שומנו (בחמאה) עד גובה 3/4.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל 10-12 דקות.
*מומלץ להגשה עם כדור גלידה בצד
בתאבון!
מה זה מפל שוקולד? איך נוצר מפל השוקולד?
מפל השוקולד מורכב מבסיס, מוט ספירלי ומגדל.
את השוקולד יש להמיס ולמזוג לתוך קערת מפל השוקולד.
השוקולד ימשך מעלה בעזרת מוט ספירלי ולאחר מכן בגלל כוח המשיכה השוקולד נשפך מטה דרך מדרגות המגדל.
תפקידו של גוף החימום במפל השוקולד להבטיח שהשוקולד יישאר מומס לחלוטין.
תוספות למפל השוקולד:
מומלץ למקם בסמוך למפל השוקולד שיפודים עם הדברים הבאים:
תותים, מרשמלו, בננות, או כל פרי אחר אותו אוהבים.
השילוב עם השוקולד החם הופך מיד לאטרקציה קולינארית.
השוקולד המומלץ הינו השוקולד הבלגי
כל הזכויות שמורות לסוזי - מנהלת האתר www.2shekel.co.il
אתר הקניות למסיבות, ימי הולדת ולילדים
בברכה,
סוזי - מנהלת האתר 2shekel.co.il אתר הקניות למסיבות, ימי הולדת ולילדים
יום הולדת
צעצועים
מפל שוקולד
מתנפחים
עוגות יום הולדת