דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


תאנים קפואים במרכז, שמים את הבריאות במרכז 

מאת    [ 12/03/2023 ]

מילים במאמר: 355   [ נצפה 426 פעמים ]

מחפשים דרך נוחה וטעימה ליהנות מהטעם המתוק והאגוזי של תאנים כל השנה? התאנים הקפואות שלנו הן הפתרון המושלם! התאנים שלנו נקטפות בשיא הבשלות ומוקפאות במהירות כדי לשמר את הטעם והחומרים התזונתיים שלהן. בין אם אתם מכינים שייק או אופים קינוח טעים, התאנים הקפואות שלנו הן מרכיב רב תכליתי שיוסיף נופך של מתיקות לכל מתכון.

אחת הדרכים האהובות עלינו לשימוש בתאנים קפואות היא בשייק ירוק בריא ומרענן. פשוט מערבבים יחד חופן תאנים קפואות, חופן תרד או קייל, מעט חלב שקדים וכוסית ספירולינה קפואה לארוחת בוקר מהירה ומזינה. המתיקות של התאנים משלימה את המרירות של הירוקים, בעוד שהסיבים בתאנים ובירוקים יכולים לעזור לשמור על תחושת שובע וסיפוק.

בנוסף להיותן טעימות, תאנים מציעות גם מגוון יתרונות בריאותיים. הם עשירים בסיבים, אשר יכולים לסייע לעיכול בריא ולעזור לשמור על תחושת שובע. תאנים הן גם מקור טוב לויטמינים ומינרלים, כולל אשלגן, סידן ומגנזיום. הם מכילות נוגדי חמצון, שיכולים להגן על הגוף מפני נזקים הנגרמים על ידי רדיקלים חופשיים ועלולים להפחית את הסיכון למחלות כרוניות. בנוסף, תאנים עשויות לסייע בוויסות רמות הסוכר בדם ולשפר את בריאות הלב.

לפניכם מתכון לסלט תאנים יוצא דופן המשלב את המתיקות של התאנים עם הטעמים המלוחים של נקניק טבעוני וגבינה כחולה:

רכיבים:

4-6 כוסות ירקות מעורבים (כגון ארוגולה, בייבי תרד ו/או קייל)
6-8 תאנים טריות, חתוכות לרבעים או פרוסות תאנים קפואות מופשרות
6-8 פרוסות נקניק טבעוני מפורר
1/2 כוס גבינה כחולה מפוררת
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן זית
1 כף דבש
מלח ופלפל לפי הטעם, ניתן להוסיף כמה טיפות מי עשן
הוראות:

בקערה קטנה, טורפים יחד את החומץ הבלסמי, שמן הזית, הדבש, מי העשן, המלח והפלפל להכנת הרוטב. בקערה גדולה שלבו את הירוקים המעורבים, התאנים, הבייקון, הגבינה הכחולה והפקאן. מזלפים את הרוטב על הסלט ומערבבים לאיחוד. מגישים מיד. הסלט הזה הוא איזון מושלם בין טעמים מתוקים ומלוחים, והשילוב של מרקמים מהתאנים, מי העשן, הנקניק הטבעוני והפקאן מוסיפים קראנצ'יות משביעה לכל ביס. זוהי דרך מצוינת להשתמש בתאנים קפואות בצורה ייחודית וטעימה!

אם אתם מחפשים אחר פרי בריא וטעים להוסיף לתזונה שלכם, הקפידו לנסות את התאנים הקפואות שלנו! הן דרך נוחה ומזינה ליהנות מהטעם המתוק והאגוזי של תאנים טריות כל השנה. בין אם אתם מכינים שייק, אופים קינוח או מוסיפים אותם לסלט, התאנים שלנו הן מרכיב רב-תכליתי שיוסיף נופך של מתיקות ויתרונות בריאותיים לכל מתכון

לייב ספירולינה בנגב - חווה לגידול ספירולינה, צמחי מרפא, ומזון על קפוא.   liveSpirulina - ספירולינה טריה מהנגב




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב