בחירת קייטרינג לאירועים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

בחירת קייטרינג לאירועים 

מאת    [ 29/06/2015 ]
מילים במאמר: 447   [ נצפה 1474 פעמים ]

 
 

איכות המזון

בסופו של כל אירוע אנשים ידברו על האוכל: היה יותר, היה פחות, היה קר, היה טעים, ואין ספק שלאיכות המזון יש משקל גדול להצלחת האירוע אז בראש ובראשונה כאשר אנו מדברים עם חברות קייטרינג לרוב ינסו לקנות אותנו במחירי מנה זולים בין 25-35 ש"ח שלעיתים נראה מפתה אבל כדי להבטיח את איכות המזון עלינו לרדת לפרטי פרטים ולהבין שלאיכות המזון יש השפעה לא רק באיכות חומרי הגלם אלא בכל השלבים שהמזון עובר מהרגע הראשון ועד הגעתו לצלחת לדוגמה: האנשים שמכינים את האוכל, המקום בו הם עובדים, מי מפקח על המקום מצד שרותי תברואה, משרד הבריאות והכשרות, האופן בו המזון מובא למקום האירוע, וכו' לפי אופי התשובות תוכלו כבר בשיחה הראשונית להבין מי עומד מאחורי ההבטחות.

הכנת המזון

כאן לא באים לטעימות! למעט חברות קייטרינג לאירועים שמעמידות חנות אוכל מוכן אין ממש יכולת לדעת האם האוכל יצא טעים כמו שמצפים ולכן במצב כזה ניתן לחפש המלצות ברשת ובאתר העסק מלקוחות שיעידו, בנוסף לשאול האם יש שף שעובד ומפקח על הכנסת המזון, תתפלאו אבל זה לא מובן מאליו. לגבי מקום בו הכל מתבשל, חשוב להבין שזה לא יכול להיות כל מקום ולא מטבח באיזה בית אלא מקום שהוכשר לכך מבחינת גודל אבזור תעשייתי מקררים גדולים וכל דבר המאפשר הכנסת מזון באופן מפוקח.

מהדרין או לא מהדרין?

בכל הנוגע למידת ההכשר של בית העסק לעיתים הדבר מבלבל , כיוון שיש סוגים שונים של כשרות וכל אחד עם ההגבלים שלו לכן מראש עדיף לבדוק את מידת ההכשר המקובל עליכם, ההבדלים מתבטאים לרוב בהחמרת הבדיקה לדוגמא הכשר המהדרין הוא אדוק יותר מצריך נוכחות מלאה של משגיח כשרות בכל זמן העבודה ועשיית ביקורות באופן דחוף מאשר ההכשר הרגיל שמצריח ביקור פעם בשבוע של משגיח. בנוסף רישיון עסק ואישור ממשרד הבריאות הם מצרך חובה בענףי קייטרינג הדבר מוודא ביקורות ואכיפה מצד משרד הבריאות בכל הנוגע לאיכות המזון וניקיון בית העסק.

הובלת המזון

לא פחות חשוב והדבר שאולי הכי פחות שמים לב אליו זה ניוד המזון למקום האירוע, האוכל יכול להיות מיוצר בחומרי הגלם הטובים ביותר ועם והשפים הטובים בתחומם, אבל אם הובלת המזון מבוצעת בכלים שלא יועדו לכך התוצאה הסופית תהיה מאכזבת לפיכך אנא וודאו הדברים הבאים: סלטים יש לאחסן בכלים אטמים מפלסטיק והתיבול בהם יבוצע סמוך ככול הניתן להגשה, את הבשר  יש לשים במגשי נירוסטה גדולים  ואתם יש להכניס לצ'ימידנים אטומים, מומלץ לפתוח אותם בסמוך להגשה וזכרו שכל פתיחה של הצ'ימידנים לפני הזמן תוריד לפחות 2 מעלות מהחום, את הלחם והפיתות משמרים בתוך מכלי קלקר גדולים למניעת התייבשות . 

לסיכום

במאמר זה עברנו על הדברים החשובים שישי לוודא בעת הזמנת קייטרינג איכותי, הצמדות לפרטים הנ"ל תבטיח משמעותית את הבחירה הנכונה, מומלץ בכל אירוע להוסיף גם 2 מלצרים על מנת שיעזרו ויתפעלו את האירוע ורוב האנשים יוכלו להתענג מהארוחה.  

 

 

 

 

shlomym

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב