פרגיות בחלב קוקוס
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פרגיות בחלב קוקוס 

מאת    [ 28/11/2005 ]
מילים במאמר: 179   [ נצפה 37096 פעמים ]

 
 
חלב קוקוס הנו אחד מהמצרכים המעניינים אשר ניתן למצוא כיום על מדפי רשתות המזון. הוא הולך מצויין עם בשר, ועוד יותר טוב עם עוף, ולפחות לי הוא מספק ניחוחות של המזרח הרחוק בלי הרבה מאמץ.

מתכון זה של פרגיות בחלב קוקוס הנו מתכון קטן ונחמד, שאפילו חברתי שלי אשר תועדה במטבחה בפעם האחרונה לכבוד היציאה מלבנון אומרת שהוא "קלי קלות".

את המתכון ניתן להכין עם פרגיות, או עם נתחי עוף טרי - מהחלקים התחתונים של העוף (כרעיים, שוקיים, ירכיים).

חומרים:
1 קופסא חלב קוקוס
6 נתחי עוף (משהו בין 4 ל-8)
1 כפית ג'ינג'ר טרי (או תבלין אם אין טרי)
5 שיני שום כתושות
4 כפות רוטב סויה (עדיף קיקומן)
4 כפות דבש

אפשר גם להוסיף:
2 כפות רוטב צ'ילי

הוראות הכנה:
המדקדקות יכולות לטגן את העוף מכל צדדיו לפני הבישול, ולאמהות הקצרות בזמן יש גם אופציה הכי פשוטה בעולם - מכניסים הכל לסיר, מרתיחים פעם אחת, ומבשלים שעה וחצי - שעתיים על אש קטנה.

הכי טוב להגיש עם אורז לבן, אפשר בעת ההגשה לזרות מעל כוזברה קצוצה.

מנסיוני - גם ילדים שלא אוהבים עוף מתים על המתכון!

בתיאבון.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב