מרק ברוקולי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק ברוקולי 

מאת    [ 20/11/2005 ]
מילים במאמר: 163   [ נצפה 26735 פעמים ]

 
 
להכנת מרק הברוקולי צריך:

• שקית או קופסת ברוקולי קפוא של פרי גליל או 2 גזעים של ברוקולי טרי

• שמנת מתוקה

• חמאה מלוחה

• 3 שיני שום קצוצות

• מלח,פלפל ולמי שלא יכול בלי, אבקת מרק עוף

בסיר כבד ממיסים כ2 כפות חמאה עם מעט שמן, מוסיפים את השום ומאדים אותו מעט בחמאה (לא להשחים או חלילה לשרוף אחרת הוא יהיה מריר)
מוסיפים את הברוקולי מפורק לתפרחות קטנות (אם הוא קפוא אפשר לשפוך עליו מעט מים רותחים) ומכסים במים או בנוזל מסונן של מרק עוף. לא להציף את הסיר יותר מדי כדי שהמרק יהיה סמיך.

מתבלים במלח, פלפל אבקת מרק עוף (למי שחייב) ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה כחצי שעה עד שהברוקולי מתרכך.
ניתן לרסק את הברוקולי בבלנדר או עם סטיק בראון או להשאיר חתיכות קטנות. להוסיף כחצי חבילת שמנת או יותר למי שאין לו בעיות כולסטרול או משקל.
לערבב ולהמשיך לבשל על אש קטנה עוד כמה דקות
להגיש עם טוסטים מלחם שחור ששפשפתם עליהם שן שום או מרחתם עליהם מעט חמאת שום

בתיאבון!
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


I'm Karni Tomer, a food explorer. Get caught up in my culinary love-affair and join me on a mouth-watering adventure to discover Singapore gastronomic paradise.

What are you waiting for? Let's WOK 'n' STROLL!

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב