דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


רקע על תחום הזכיינות , האם כדאי לנו לרכוש זיכיון? 

מאת    [ 22/07/2013 ]

מילים במאמר: 375   [ נצפה 2424 פעמים ]

תחום הזכיינות הינו תחום רחב היקף הנוגע לכל תחום בחיינו, החל מבריאות, אופנה, חינוך, מזון, מסעדנות והיד עוד נטויה. המגמה בימינו היא כניסת רשתות לכל קניון, מתחם קניות, רחובות ראשיים במרכזי ערים, בעוד עסק.

בעידן שבו הנושא החברתי-כלכלי בראש הכותרות ונושא המשכורות הניתנות בשוק לא מאפשר מחייה בתנאים סבירים אנשים מחפשים פתרונות הכנסה אחרים, בהן יציאה לעסק עצמאי המאפשר הכנסה גבוהה מהניתנת בשוק וחופש תעסוקה- "יציאה מעבדות לחרות".

מודל הזכיינות מתאים לצעירים המחפשים אופק עצמאי בתחילת דרכם, מתאים לשכירים ששבעו מלעבוד עבור אחרים ומחפשים לעבוד עבור עצמם, מתאים לאנשים שיוצאים לפרק ב' בחייהם התעסוקתיים ובעיקר לאנשים שחלמו על עסק עצמאי אך מגיעים ללא ניסיון בתחום.

רשת Burgerim בנתה מודל זכיינות בתחום המזון המהיר המושתת על: השקעה מינימאלית עבור פתיחת העסק. עזרה במימון פתיחת העסק על ידי הלוואה מקרנות מדינה. פורמט תפעולי פשוט וזול. טיב מוצרים ברמה הגבוהה ביותר בשוק. פתיחת סניפים במיקומים מרכזיים. ליווי ובקרה לאורך כל תקופת הזכיינות.

תפריט המוצע במחירים אטרקטיביים ללקוח. עוגן משלוחים חזק. קונספט הרשת מתאים עצמו לאזורי מגורים, היי טק ובילוי. סניפינו מעוצבים ברמה גבוהה ומספקים תפריט עשיר ומגוון הפונה לכל פלחי האוכלוסייה. גודל הסניפים שלנו הינו מסעדות בגדלים מינימאליים של עד 100 מ"ר, בצורה זו אנו מוזילים את כל עלויות האחזקה של המקום, החל משכירות המקום, ארנונה וחשבונות נלווים, זאת בניגוד למסעדות הגדולות אשר יושבות על שטחים מינימאליים של 150 מ"ר ומעלה.

  אופי השירות בסניפים הינו שירות דלפק ומטבח, מה שמקנה לזכיין חיסכון בצוות עובדים ומאפשר ללקוח ליהנות מארוחה ללא תשלום על שירות מלצרות ועם זאת חווית אכילה ברמה גבוהה. אופי השירות בסניפינו מביא לכך שאנו נהנים מקהל לקוחות רחב מאוד, בין אם מדובר בנוער שפוקד את המקום, אנשי עסקים באמצע יום העבודה ומשפחות וילדים המגיעים לארוחה משפחתית במחירים אטרקטיביים.

כמו כן, התפריט שלנו נותן מענה לאירועים גדולים מחוץ לסניף, כגון: ימי הולדת, ישיבות חברה, מפגשי חברים ועוד..  חומרי הגלם המוצעים בסניפינו הינם מהטובים בשוק וניתנים לזכיין במחירים אחידים ואטרקטיביים.  התפריט המוצע בסניפינו הינו תפריט פשוט להכנה ואינו מצריך ניסיון קודם בעבודה במטבחים.  רשת Burgerim/ סיציליאנו בנתה תפריט אשר רוב הגלם מגיע מוכן ע"י הספק כך שאין התעסקות מורכבת בהכנה ובצורה זו נחסכות עלויות אחזקה של עובדים ובזבוז חומר גלם לשווא.  

התפריט המוצע הינו תפריט המתאים במיוחד למשלוחים ובדרך זו אנו מגיעים לכל בית/ עסק/ אירוע, דבר המשמש עוגן להכנסות נוספות לסניף מלבד הלקוחות המבקרים בו.  

לימור אמינוב, אחראית מחלקת זכיינות בחברות בורגרים וסיצליאנו, לפרטים נוספים על זיכיון באחת מהרשתות חייגו 0542345747 ואולי תחלו להפוך זכיין באחת הרשתות.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב