עוגת מייפל מהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת מייפל מהירה 

מאת    [ 08/06/2013 ]
מילים במאמר: 162   [ נצפה 15470 פעמים ]

 
 


אני מאוד אובת את העוגות הבחושות המהירות שכל מה שצריך לעשות בהן זה לערבב ולהכניס לתנור. זה בדיוק המתכון של עוגת המייפל שלפנייכם-מאוד קל להכנה ושימוש בסירופ מייפל מוסיף המון לטעם וגם חוסך לכם את הזמו שבהכנת סירופ סוכר שבו משתמשים בעוגות סולת לדוגמא.


החומרים

3 ביצים

3 שקיות סוכר וניל

1 גביע שמנת

כוס וחצי קמח תופח

1¼ כוס סוכר

חצי כוס שמן

לפיזור: פקאן קצוץ/אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

רוטב מייפל

אופן ההכנה :

- מערבבים את כל החומרי העוגה לפי הסדר.

- שפכים את התערובת לתבניות עגולה משומנות או לשתי תבניות אינגליש קייק, לפזר מעל אגוזי פקאן/מלך קצוצים.

- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות (עד שקיסם שננעץ בה יוצא יבש).

- כשמוציאים את העוגה מהתנור מיד שופכים מעל סירופ מייפל בנדיבות.

את תטרפו את העוגה מיד, שהיא קרה היא טעימה עוד יותר, קצת סבלנות!  

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב