מאמרים - עוגת מייפל מהירה הדפסה מאתר מאמרים

עוגת מייפל מהירה

נכתב על ידי אולגה פוליסמן

[ הדפסת המאמר ]


אני מאוד אובת את העוגות הבחושות המהירות שכל מה שצריך לעשות בהן זה לערבב ולהכניס לתנור. זה בדיוק המתכון של עוגת המייפל שלפנייכם-מאוד קל להכנה ושימוש בסירופ מייפל מוסיף המון לטעם וגם חוסך לכם את הזמו שבהכנת סירופ סוכר שבו משתמשים בעוגות סולת לדוגמא.



החומרים


3 ביצים


3 שקיות סוכר וניל


1 גביע שמנת


כוס וחצי קמח תופח


1¼ כוס סוכר


חצי כוס שמן


לפיזור: פקאן קצוץ/אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)


רוטב מייפל


אופן ההכנה :


- מערבבים את כל החומרי העוגה לפי הסדר.


- שפכים את התערובת לתבניות עגולה משומנות או לשתי תבניות אינגליש קייק, לפזר מעל אגוזי פקאן/מלך קצוצים.


- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-30 דקות (עד שקיסם שננעץ בה יוצא יבש).


- כשמוציאים את העוגה מהתנור מיד שופכים מעל סירופ מייפל בנדיבות.


את תטרפו את העוגה מיד, שהיא קרה היא טעימה עוד יותר, קצת סבלנות!  


אודות הכותב:

פוליסמן אולגה

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il