קציצות ירק אפויות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קציצות ירק אפויות 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 132   [ נצפה 4490 פעמים ]

 
 

מתכון מנצח לקציצות או לביבות ירק ללא טיגון. כן שמעתם נכון, ללא טיגון! תגידו שלום לנייר סופג ולידים השומניות. האפיה הופכת את המנה לבריאה עוד יותר. מגוון הירקות ועוד ללא השמן, הם מתכון מנצח לא רק לכל צמחוני אלא לכל אוהבי קציצות הירק ככלל.

מצרכים ל-12 קציצות:
2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
2 ביצים
5 כפות פירורי לחם
כפית גדושה שום כתוש
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. גרדו את כל הירקות.

2. ערבבו את כל מצרכי הקציצות כולל הירקות המגורדים.

3. רפדו תבנית אפיה בנייר אפיה משומן.

4. צרו את הקציצות הדקו היטב, והוציאו נוזלים מיותרים.

5. סדרו את הקציצות בתבנית והכניסו לתנורשחומם לחום של כ-180 מעלות ל-15 דקות.

6. הפכו את הקציצות והחזירו לתנור ל-15 דקות נוספות.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב