מאמרים - קציצות ירק אפויות הדפסה מאתר מאמרים

קציצות ירק אפויות

נכתב על ידי אולגה פוליסמן

[ הדפסת המאמר ]

מתכון מנצח לקציצות או לביבות ירק ללא טיגון. כן שמעתם נכון, ללא טיגון! תגידו שלום לנייר סופג ולידים השומניות. האפיה הופכת את המנה לבריאה עוד יותר. מגוון הירקות ועוד ללא השמן, הם מתכון מנצח לא רק לכל צמחוני אלא לכל אוהבי קציצות הירק ככלל.

מצרכים ל-12 קציצות:
2 קישואים
2 גזרים
בצל קצוץ מטוגן
2 ביצים
5 כפות פירורי לחם
כפית גדושה שום כתוש
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
1. גרדו את כל הירקות.


2. ערבבו את כל מצרכי הקציצות כולל הירקות המגורדים.


3. רפדו תבנית אפיה בנייר אפיה משומן.


4. צרו את הקציצות הדקו היטב, והוציאו נוזלים מיותרים.


5. סדרו את הקציצות בתבנית והכניסו לתנורשחומם לחום של כ-180 מעלות ל-15 דקות.


6. הפכו את הקציצות והחזירו לתנור ל-15 דקות נוספות.


אודות הכותב:

פוליסמן אולגה

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il