פסטה ברוטב טונה וזיתים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פסטה ברוטב טונה וזיתים 

מאת    [ 06/05/2013 ]
מילים במאמר: 171   [ נצפה 4221 פעמים ]

 
 

ילדים אוהבים פסטה, וזה בדרך כלל - הפתרון הקל ביותר לארוחת צהריים, אבל...

מה עושים שכשבר נמאס מהמתכונים הרגילים לרוטב? כשכבר מיצינו את רוטב הבולונז . פטריות?

בדיוק בשביל המצב הזה - המתכון הבא:

גם טעים, גם מזין, גם חלבונים וגם פחמימות. כדאי לנסות!

המרכיבים


    • 1 חב' פסטה (כדאי מקמח מלא)
    • 2 קופסאות שימורי טונה
    • 2 קופסאות רסק עגבניות
    • חצי כוס מים
    • 4 עגבניות קצוצות
    • 1 בצל קטן קצוץ
    • 2 שיני שום קצוצות
    • 8 זיתי קלמטה קצוצים (לא חובה)
    • כפית סוכר
    • כפית מלח
    • כפית אבקת מרק (לא חובה)
    • מעט פלפל

הוראות הכנה


    • מטגנים את הבצל עד להזהבה
    • מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה
    • מוסיפים את יתר המרכיבים ומרתיחים
    • טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. שימו לב כי הרוטב צריך להיות טיפ טיפה מלוח - אם אתם רוצים שעל הפסטה הוא יקבל את הטעם הנכון
    • את הפסטה מכינים לפי הוראות ההכנה שעל הקופסא. בסיום ההכנה מוציאים למסננת ומפזרים מעל שמן זית בנדיבות.
    • מגישים אחד לצד השני, וכל אחד מוזג כמה רוטב שהוא רוצה מעל לפסטה

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב