אסאדו דרום אמריקאי מסורתי
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אסאדו דרום אמריקאי מסורתי 

מאת    [ 29/10/2012 ]
מילים במאמר: 375   [ נצפה 2601 פעמים ]

 
 

שירותי אסאדו הינה שיטת צליית  בשר על הגריל .

במהלך האירוע הקייטרינג מגיע עם מתקו ענק לצליית הבשר ע"י מדורה במשך כ 8 שעות, בנוסף לאסאדו ישנה שיטת צלייה נוספת וזה על גחלים.

האסאדו מבושל בצורה המסורתית בדרום אמריקה ושיטת הצלייה על ידי המתקן  הינה בהתאם לשיטה המקורית גם כן.

צליית האסאדו היא צלייה ארוכה מאוד וכדי להינות ממנה חשוב גם להרגיש בדרום אמריקה , אחד מהדברים העיקריים היא בשטיית המשקה המסורתי בארגנטינה והוא משקה המאטה העשוי מצמח הג'רבה מאטה המונחים בכוס קטנה העשוייה מגלעת או מעור וקרויה אף היא "מאטה". את המשקה שותים עם קש מיוחד הקרוי בומביז'ה. משקה המאטה הוא משקה מריר וניתן להמתיק עם תמצית תפוזים עם סוכר. לאחר מכן מעבירים את המשקה בין הגרילמנים כטקס חשוב וחברתי.

השיטה מתבצעת על קרקע מתקן האסאדו המיוחד מבעירים אש מעצים יבשים וצולים את הבשר המתובל בתערובת התבלינים המתאימה על חרבות מתכת עבות כאשר שלד הבשר קשור על החרב כדי שהחום יגיע לכל החלקים בצלייה איטית לטעם מעושן ועסיסי .

הבשרים מתובלים בתערובת תבלינים מיוחדת ועשירה בטעמים שמתאימים בהקפדה לכל חלק וחלק בנפרד.

הבשרים מתובלים בתערובת עוד לפני הצלייה בזמן המאים לכל חלק וחלק כך שבזמן ההכנה הם מוכנים לצלייה בטעם שספגו , הפרית למשל מושרת ברוטב עסיסי ומתקתק המושרת יום לפני ומקבל טעמים שנשארים בפה עם טעם של עוד.

החום והמרחק מהעצים ומהפחמים בזמן צליית האסאדו או הבשרים בגריל חשוב ביותר וזאת כדי שהבשר יעבור צלייה איטית ומבוקרת וכך יקבל את הארומה והטעמים המופקים מהעצים והפחמים.

לאחר הצלייה של האסאדו והבשרים חשוב להגישם ישירות למגשים מחוממים, לפרוס לרצועות ולאכול.

לצידי הבשרים מגישים רטבים מיוחדים בהתאם למסורת הדרום אמריקאית, כגון:

רוטב צ'ימיצ'ורי העשוי מפלפלים עשבי תיבול ,שמן ,חומץ ושום ,

פברה- תבלין המוכן ממחית עשבי תיבול ,שום ופלפלים חריפים.

הבשרים המובחרים ביותר מוגשים לעני הקהל ישירות מהגריל כך שביניהם מוגשת נקניקיית הצ'וריסוס הממולאת בבשר עגל בשילוב כבש איכותי.

המרכיבים להצלחת הכנת הבשרים כגון: סוגי העצים, ייבוא הפחמים,צוות מקצועי, נקיון הציוד לפני האירוע, דגש והקפדה מירבית על סוגי הבשרים ואיכותם הנרכשים באטליז המוביל ביותר בארץ כיום.

חווית הבשרים באירועים הינה חוויה הנותנת הרגשה של ארוחת בשרים מדרום אמריקה, מראה הגרילים הפרוסים על משטח ענק ומתקן האסאדו המסורתי שהוא במרכז עם הריח העשיר ממבחר הבשרים הגדול הפרוס על גבי הגרילים.

בקרו באתרינו : http://www.asadodoron.co.il

דורון לגזיאל 052-2435902 http://www.asadodoron.co.il

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב