דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


בחירת קייטרינג - שלב הטעימות 

מאת    [ 24/10/2012 ]

מילים במאמר: 466   [ נצפה 1362 פעמים ]

רבים שואלים אותי מתי אפשר להגיע לטעימות, ואני תמיד מנסה להסביר שטעימות זה השלב האחרון בתהליך הבחירה ולפי דעתי הוא גם לא חובה.
וזאת למה? לרוב כאשר מזמינים אתכם לטעימות מזמינים אתכם לפרזנטציה שבה יציגו  את המנות הטעימות ביותר וכמובן יש הבדל משמעותי בין הכנת מנות לזוג או שניים מאשר ל 300 מוזמנים.
ולא בטוח שמה שימצא לן בעיניכם יהיה גם טעים למוזמנים שלכם.

אז מה נדרש  לבדוק ומתי?
ישנם מספר דברים חשובים אשר מומלץ  לבדוק עוד הרבה לפני הטעימות ולא משנה באיזה חברת קייטרינג מדובר. כמובן לאחר שקיבלתם הצעת מחיר ואת התפריט המוצע עבור האירוע שלכם, ולמראית עין הכל נראה בסדר המחיר מתאים ונראה סביר,  התפריט מציע מגוון רחב של אופציות לבחירה ועונה על הדרישות, יש את רמת הכשרות המבוקשת
עכשיו צריך לראות תכלס מה רמת הביצוע


    • תדרשו להכיר את מנהל האירוע אשר יהיה אחראי לניהול תקין של כל הערב, ראו מה הניסיון שלו, האם אתם באותו ראש ומשדרים על אותו גל והאם יש ביניכם כימייה פרט חשוב מאוד !!!.
    • תבדקו את רשימות הממליצים של החברות השונות, אל תהססו להרים טלפון לקוח אשר השאיר את המספר שלו מין הסתם מצפה לקבל מדי פעם שיחה, אך למען הסדר הטוב בקשו מהחברת קייטרינג לקוחות אשר ערכו אירוע הדומה לסוג האירוע שלכם, קיים שוני רב בין שבת חתן שך 50 מוזמנים בבית כנסת או קייטרינג לחתונה גדולה של 400 אורחים.
    • לכו לראות את חברת הקייטרינג בפעולה באירוע!!!
    חובה לבדוק זאת ולראות כיצד צוות העובדים מהברמן ועד לשף מתפקדים בזמן אמת, שימו לב רמת הופעה חיצונית, התנהגות כלפי האורחים, עמידה בלחץ, האסתטיות של הגשת המנות עם בבופה או בהגשה אישית.
    נושא השרות חשוב במידה שווה לאיכות ולטעם של האוכל המוגש!!!
    • במסגרת הביקור שלכם באירוע גם תוכלו לעשות טעימות אבל לא בטוח שזה יהיה זהה לתפריט שאתם בחרתם או בכלל דומה לסגנון שלכם אבל לאכול תמיד כיף.
    • בקשו לראות את סוגי הכלים המוצעים לכם יש רמות שונות של כלי הגשה וסכו"ם, כמובן שזה תלוי גם בתקציב הכללי, כנ"ל גם לגבי הריהוט לאירוע במידה והזמנתם כסאות ושולחנות או ישיבה אלטרנטיבית מסוג זה או אחר.
    • תדרשו מחברת הקייטרינג להגיע למקום האירוע על מנת שיראו על מה מדובר, ומה אתם רוצים בראיה שלכם מהאירוע, כגון היכן תהיה הקבלת פנים, עמדות שתיה וכדומה.
    בנוסף תוכלו לקבל טיפים ועצות נוספים מאיש מקצוע לאחר שהוא רואה את המקום גם ברמת העיצוב וכמובן ברמת התפעול במהלך האירוע, למשל ניתן להשתמש בשולחנות מרובעים או עגולים אשר יכולים להוות משקל כבד ברמת הצפיפות באזור הישיבה.

 

אחרי שנבדקו כל הפרטים המצוינים, ניתן לתאם פגישת טעימות, ולבקש שהמנות יהיו זהות לתפריט אותו אתם מתכננים להזמין.
ובסיום אותו יום כבר תוכלו ללכת לישון בשקט בידיעה שרמת השרות, רמת האוכל וכל מה שמסביב ברמה גבוהה אשר עונה על הקריטריונים שלכם.

להתראות בשמחות




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב