כבד קצוץ
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כבד קצוץ 

מאת    [ 16/01/2012 ]
מילים במאמר: 117   [ נצפה 7226 פעמים ]

 
 

במקור - המנה מגיעה מהמטבח האשכנזי, במתכון זה היא מתובלת גם בכמה מרכיבים ישראלים: יין אדום יבש וטוב, הרבה שמן זית, ויהיה טעים טעים...

 

החומרים


    • 3 ק"ג כבד עוף
    • 10 ביצים קשות
    • 10 בצלים בינוניים
    • חצי בקבוק יין אדום יבש
    • מצקת סילאן, ועוד מצקת סילאן
    • פלפל שחור גרוס
    • מלח גס
    • שמן זית

אופן ההכנה


    • בשמן זית - מטגנים את הכבד לדרגת עשייה בינונית.
    • בתוך סיר - מטגנים את הבצלים עד להזהבתם (עם שמן זית כמובן).
    • מויפים לבצל יין אדום וסילאן.
    • טוחנים את הביצים, הכבד וחצי מכמות הבצל.
    • מוסיפים לקערה את יתרת הבצל
    • מטבלים במעט פלפל שחור גרוס ומלח, ומצקת נוספת של סילאן.
    • מערבבים טוב, ומגישים עם מלפפון כבוש שעושים בבית

 

 

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.


http://www.reginarest.co.il 


 

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב