דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


ציוד למסעדות וחשיבות התצוגה 

מאת    [ 23/10/2011 ]

מילים במאמר: 356   [ נצפה 2367 פעמים ]

חלק גדול מהחוויה הקולינארית הוא ויזואלי. כיון שהדבר ידוע ומוכר מזה מאות שנים, התאמצו שפים בעבר ועושים כן גם בהווה להוציא מתחת ידיהם מנות שהן לא רק טעימות אלא גם מעוצבות היטב. פריטים רבים של ציוד למסעדות מסייעים לכך: צלחות מעוצבות ואיכותיות נותנות מראה מכובד למנה. כלי אוכל איכותיים מעניקים הרגשת יוקרה לסועד. המפות על השולחנות מעניקות למקום את האווירה המיוחדת שלו, ואפשר להוסיף עוד כהנה וכהנה. מקרר תצוגה איכותי להצגת מנות אחרונות או מנות קרות מוכנות מראש יכול לתרום רבות לשיפור המכירות במקום.

כמעט אין ארוחה שאיננה מסתיימת בהגשת מנה אחרונה, וכל כמה שהמנות העיקריות תהיינה טעימות המנה האחרונה נותנת את הטאץ' הסופי. מסעדות רבות נוהגות להציג מבחרמנות מעוצבות בתוך מקרר תצוגה, על מנת למשוך את עיניהם של הסועדים.

עוגות: סועדים רבים מגיעים למסעדה על מנת לחגוג משהו. זה יכול להיות יום הולדת, יום נישואים או סוגים אחרים של חגיגות.
מקרר תצוגה שמוצגות בו מבחר עוגות איכותיות שנראות טוב עשוי להגדיל את המכירות. מה יותר יפה וספונטני מעוגת יום הולדת לאחר הארוחה? מקרר שנראה טוב הוא אכן כלי לעידוד מכירות.

מקרר תצוגה – כל מה שחשוב.

כמה דברים חשוב שיהיו במקרר תצוגה, וכולם חשובים באותה המידה:

מראה: מקרר התצוגה חייב להיות בעצמו בעל מראה מושך, על מנת ליצור את הרצון אצל הלקוח הפוטנציאלי לקנות מוצר שנמצא בתוכו.

ניקיון: כיון שלקוחות מתקרבים למקרר כדי לראות מה בתוכו הם נוגעים בו המון. חשוב לשמור תמיד על הניקיון של מקרר תצוגה, בשביל לשדר רצינות ואיכותיות. גם הניקיון בתוך המקרר הוא חשוב – שוב, מאותה הסיבה. לקוחות מתקרבים אליו מאד ויכולים לראות כל טיפת לכלוך בתוכו.

טמפרטורה נכונה וקבועה: כיון שבמקרר התצוגה ישנם מוצרים גמורים כגון עוגות, מנות אחרונות, פלטות לסוגיהן או כריכים, חייבת הטמפרטורה להיות קבועה ונכונה. מוצרים מצוננים אסור שיישמרו בטמפרטורה שמעבר לשמונה מעלות, בעיקר כשמדובר בעוגות המכילות ביצים בכל צורה שהיא. חידקים מסוכנים נוטים להתפתח בטמפרטורה של OC10 מעלה, ועלייה בלתי מבוקרת של הטמפרטורה יכולה לגרום במהירות להתפתחות שלהם.

בקרת לחות: לחות היא גורם מזיק שמסייע להתפתחות חיידקים. בקרת לחות מסייעת בשמירה על טעמו של המוצר כמו גם על האיכות שלו.

רכישת ציוד למסעדות צריכה להתבצע בתבונה. רכישה נכונה תחסוך ממון רב ותשפר את המכירות.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב