לחמניות רכות וכשרות לפסח
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לחמניות רכות וכשרות לפסח 

מאת    [ 24/04/2011 ]
מילים במאמר: 134   [ נצפה 12757 פעמים ]

 
 

החומרים:

2 כוסות קמח מצה, חצי חב' אבקת אפיה, 5 ביצים, 2 כוסות מים רותחים, חצי כוס שמן (או 100 גרם חמאה), כפית מלח, כפית סוכר.

אופציות:

אפשר להוסיף לקמח גם: חופן אגוזים או שקדים או עבניות מיובשות או זיתים.

ההכנה:

1. מרתיחים המים והחמאה (או השמן) ומוסיפים אליהם תוך בחישה את קמח המצה ומצננים.

2. לאחר שהתערובת הצטננה, מוסיפים את אבקת האפיה, התבלינים ובזו אחר זו את הביצים.

3. מניחים לתערובת להתגבש במשך כרבע שעה.

4. מניחים עטרות נייר ע"ג תבנית אפיה, ובידיים משומנות קורצים כדורי טניס קטנים מהתערובת ומניחים בתבנית.

5. אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, בחום של 170 - 180 מעלות, עד שהלחמניות מזהיבות ומכפילות את נפחן.

6. מוציאים ומניחים להתקרר באויר (ללא כיסוי!)

7. לאחר שהלחמניות והחדר הישוו טמפרטורות מכסים את הלחמניות במגבת נקיה.

 

בתיאבון וחג שמח!

בישולים עם ילדים המתכונים מתפרסמים אחת לשבוע במדור זאטוטון בעריכת דפנה לוי בעיתון העיר

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב