קרקרים מקמח כוסמין - מתכון
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קרקרים מקמח כוסמין - מתכון 

מאת    [ 27/03/2011 ]
מילים במאמר: 194   [ נצפה 9778 פעמים ]

 
 

מתכון נהדר ששלחה לי חברה טובה, ואני הכנסתי בו שכלולים. גם אתם יכולים לשפר כאהבת נפשכם: להוסיף שומשום מלא, להחליף את הקמח המלא בכוסמין וכו'.
רק תזכרו לא לשנות את הכמויות הסופיות של הסוכר והמלח, ולא - לא לחסוך בשמן זית איכותי!

מתחילים עם 3/4 כפית מלח ים (גם מלח גס רגיל יעבוד)

מוסיפים כוס קמח כוסמין (אם אין קמח כוסמין אפשר שתי כוסות קמח מלא)

וכוס קמח מלא (אם אין קמח מלא אפשר שתי כוסות קמח כוסמין)

ושתי כפות סוכר חום

וחצי כוס חלב

וחצי כוס שמן זית כתית מעולה - כמה שהשמן יותר משובח, הקרקרים יותר טעימים

מערבבים

מוסיפים חצי כוס גרעיני חמניה

וחצי כוס גרעיני דלעת

מערבבים ולשים היטב

מחלקים לשלושה חלקים, וכל חלק מרדדים עד שיהיה דק ככל האפשר.
אם הבצק נדבק - כדאי לרדד בין שני ניירות אפייה

מפזרים מעל הבצק המרודד מעט מלח גס, וזורים מים.
מהדקים את המלח הגס לתוך הבצק

חותכים את הבצק המרודד לצורת קוביות ומכניסים לתנור לחצי שעה ב-150 מעלות

מוציאים מהתנור כשהקצוות מתחילות להשחים

ומאחסנים בקופסה אטומה ללחות,
למרות שאצלנו הכל מתחסל ביום אחד..

לצפייה במתכון בתמונות לחץ כאן.

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב