מפלי שוקולד באיכות טובה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מפלי שוקולד באיכות טובה 

מאת    [ 05/03/2011 ]
מילים במאמר: 573   [ נצפה 3497 פעמים ]

 
 

מפלי שוקולד ( מזרקת שוקולד )הינו קישוט מתוק לכל אירוע. הוא ניצב כמו מלך במרכז השולחן כשמסביבו פירות טריים חתוכים, מרשמלו, פירות יבשים, בייגלך ואפילו עוגיות.

שוקולד איכותי הזורם מראשו של מפל שוקולד וניגר בתחתיתו, משמש לטבילת פירות, ממתקים ועוד. פשוט הנאה אמיתית!

מפלי שוקולד ( מזרקות שוקולד )מהווים אטרקציה המשדרגת כל אירוע, בר מצווה, ברית, ימי הולדת, השקות , ערבי חברה, חתונות, מסיבות או סתם פינוק עם מפל שוקולד משפחתי קטן לקרובים לכם....
האורחים שלכם ואתם תשמחו לחזור ולהינות מחוויית השוקולד המדהימה והטעימה !!!
דרך השוקולד מוכרת ומשכירה מפלי שוקולד ומעצבת אירועי שוקולד בלתי נשכחים.

חוץ מ-מפל שוקולד סטנדרטי בגובה 40 ס"מ, שגוף החימום שלו שומר על טמפרטורה קבועה, שאר מפלי שוקולד הם בעלי תרמוסטט שניתן לכוונן אותו. מספר דקות לפני שפיכת השוקולד ל-מפל שוקולד מומלץ לכוון את החום לדרגה הגבוהה ביותר ולאחר ששפכנו את השוקולד יש לכוון את החום לרמה האמצעית.

בבסיס המפל יש מקום אשר מכיל בתוכו מספר מסוים של ליטרים של שוקולד מומס (תלוי בדגם המפל).
השוקולד נשאר חם ומצב צבירה נוזלי על ידי גוף חימום פנימי הנמצא בתוך המפל. כאשר המפל מופעל
משאבה מיוחדת (לא הייתי קורא לה משאבה - הסבר בסעיף הבא) אשר ממוקמת במרכז המפל, שואבת את השוקולד
לחלקו העליון של המפל. ומשם, הדרך למטה היא קלה.. בסוף הדרך, השוקולד חוזר לתא האיחסון ועולה חזרה למעלה וכך הלאה..

מזרקת שוקולד למכירה ומפל שוקולד זה אותו מכשר.
* אלה שקוראים לו "מפל שוקולד" קוראים לו כך בגלל הצורה בה השוקולד מטפטף בצידי מגדל הנירוסטה, כמו מפלי מים בצבע חום (-:
* אלה שקוראים לו "מזרקת שוקולד" קוראים לו כך בגלל הצורה בה השוקולד עולה במעלה מגדל הנירוסטה, בדיוק כמו במזרקה.
* אז מה למדנו? מפלי שוקולד או מזרקות שוקולד הם אותם מכשירים, עם אותם אביזרים ועם אותם טעמים, אבל... עם שמות קצת שונים (-:

סטארס מפלי שוקולד לכל סוגי האירועים : החברה לאטרקציות ואירועים מציגה את האטרקציה האקסקלוסיבית הבאה : מפלי השוקולד לחוויה קולינארית טעימה ומרעננת לכל סוגי האירועים כגון : חתונה , בר מצווה , בת מצווה, נשפים , אירועי ועדי עובדים וכו...  בשתינו    קימות כל סוגי המכונות  במגוון גדלים וכמובן השוקולד

בטעמים  קסומים של וניל ושוקולד בתוספת דברי  מתיקה שונים כגון מרשמלו, סוכריות גומי מכל הסוגים וופלים, עוגיות, גליליות , ופרות העונה מכל הסוגים.

מפלי השוקולד מיובאים מארה"ב ומקורן בפיתוח של השף הנרי דואל. הרעיון המרכזי היה לקחת מתקן לפונדו שוקולד ולפתח ממנו מכונה המייצרת הפעלה רב חושית, ואכן מפלי השוקולד מהווים אטרקציה בלתי נשכחת.קיימת הקפדה רבה על סטנדרטים החומרים מהם מיוצרים המפלים, רמת הליטוש והעיבוד, שמירה על עקרונות אלו הן הנותנות את האפשרות ליצירת חוויה מושלמת הן ברמה הגסטרונומית והן בהיבט של מייצג מרהי

מחפשים אטרקציה מתוקה לאירוע בר/בת המצווה? הזמינו מפל שוקולד ובר ממתקים עם מגוון גדול של פירות, עוגיות ופינוקים נוספים?. בר ממתקים ומפלי שוקולד מתאימים לכל סוגי האירועים, לקטנים ולגדולים. בר מתוקים ובר מפלי שוקולד - אטרקציה מושלמת לפינוק האורחים.

* שוקולד בלגי מריר (פרווה) - שוקולד כהה בעל תכולת סוכר נמוכה יותר וללא רכיבי חלב. משמש לרוב        למטרות בישול, אך יחד עם זאת, ישנם רבים המעדיפים לאכול שוקולד זה בצורתו המוצקה על פני הסוגים האחרים ניתך בטמפרטורה של כ-37 מעלות צלזיוס.

* שוקולד בלגי לבן חלבי - שוקולד זה אינו מכיל את עיסת הקקאו המקנה לשוקולד החלב את צבעו החום.

שוקולד זה מבוסס על חמאת קקאו ואינו מכיל מוצקי קקאו. ניתך בטמפרטורה של כ-29 מעלות צלזיוס.

* שוקולד בלגי חום חלבי - שוקולד המכיל חמאת קקאו ועיסת קקאו אשר מקנה לשוקולד את צבעו החום.

תכולת הסוכר בו נמוכה. ניתך בטמפרטורה של כ-32 מעלות צלזיוס.

יש לציין שהתקן האירופאי קובע כי שוקולד כהה חייב להכיל לפחות 35% מוצקי קקאו.

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב